Gyllen gurkemeieblend

Reklame

Jeg har vært så heldig å få teste ut denne gylne gurkemeieblenden fra bymariahaugland. Gullmelk eller Golden Latte er i vinden som aldri før og årsaken til det er mange – ikke bare smaker det fantastisk godt, det er også supert for kroppen. Med sin naturlig betennelsesdempende effekt er gurkemeie et kjempefint tilskudd i kostholdet. I blenden finner du blant annet sort pepper , kanel, ingefær og kardemomme. En herlig miks for en aktiv kropp. 

Gullmelk lager du enkelt med 1ts gyllen gurkemeieblend, 3dl havre/ mandelmelk og 1ts kokosolje. Du varmer melken på medium varme mens du visper krydderet godt sammen. Ønsker du en kald versjon kan du helle gullmelken over i et glass med isbiter. 

Blenden har også andre bruksområder som for eksempel i middagsrettene. Lag crunchy pommes frittes, kyllingsuppe eller ovnsbakte grønnsaker med et hint av gurkemeie. Da kan du også være sikker på at barna får i seg gode antioksidanter. 

Smoothiebowl.
Mangois med gurkemeie
Havregrøt og chia.
Speltlompe chips.
Chiapudding.

Sjekk ut bloggen til Maria for mange gode tips, bloggen bymariahaugland.com eller besøk @bymariahaugland der du kan bestille gyllen gurkemeieblend.

Ha en fin kveld ❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg