DRØMMER MEG TILBAKE TIL AUSTRALIA

GOD MORGEN LØRDAG

I desember og januar hadde vi en veldig fin reise til Australia alle sammen. Mannen min har familie i Sydney som det var utrolig kjekt å endelig få hilse på. Det skjedde en del ting fra den perioden så gjorde at jeg ikke fikk delt alle bildene med dere som jeg ønsket. Men, bedre seint enn aldri. Jeg drømmer meg tilbake hver eneste dag. Her kunne jeg flyttet på dagen!

William var akkurat blitt ett år når vi reiste.

 

Reisen varte på over tretti timer, men det gikk overraskende bra. Jeg hadde lett tatt den flyturen igjen, for den var glemt kort tid etter vi kom frem.

 

 

Første uke bodde vi på hotell på Manly beach. Dere kan se på mange av bildene at solen ikke kommer igjennom. Det er på grunn av alle brannene som herjet i Australia. Det var helt forferdelig og trist. Mange av plassene vi skulle besøke var i flammer. Det luktet røyk og noen ganger regnet det aske! En gang kunne vi se brannen fra veien og det var ganske skummelt.

 

 

Oliver og meg koste oss med morgen trening. Her var det full sving på stranden klokken 05.30. Etter trening gikk Stian, meg og William i vognen en beach tur hver dag. Så ufattelig digg. Savn, savn og atter savn. Bring me back!

 

 

 

Julaften gikk vi inn til sentrum og kjøpte to gaver hver til en  pakkelek vi pleier å ha. Barna koste seg med det og vi fikk en fin dag. De fikk en ekstra gave på døren av nissen.

 

 

Første juledag den 25 desember er det Christmas day i Australia. Vi var sammen med familien til Stian. En dag ingen av oss glemmer. For et vertskap med god mat med fantastiske mennesker. 

 

 

Håper dere likte bildene for snart kommer del to! 

 

Nå tar vi oss en tur opp til Sirdalen.

Nyt lørdagen!

 

Tone Buckle❤️

 

 

Følg meg på:

 

Instagram: @frubuckle.no

 

Snap: tonemelon1

 

Facebook: Frubuckle

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg