All night long!

Hei kjære lesere. Det er mandag. Ukens beste dag!?

Helger går alltid så sinnsykt fort!

Det var en ting som slo meg rett ned med å få barn igjen. Våkne netter! Det var sjokk, men gikk seg fort til. 

William har akkurat blitt seks måneder og nå har han endelig sovet en hel natt. 12 timer! Fantastisk! Jeg våknet med skikkelig melkespreng, måtte til slutt vekke han for jeg hadde så vondt i brysta. Håper han forsetter å sove hele natten, da vil melkemengden min reguleres og jeg slipper å lekke om morgenen. Viktig med rutiner for de små så jeg prøver så godt det lar seg gjøre å tilpasse dagene etter William sitt behov. Søvn alver søvn. 

Jeg prøver å ha leggetid rundt klokken syv for han. Det gir ro i sjelen når han sover godt selv om ungdommene i huset legger seg på likt med meg.

I Norge anbefales det å amme barn til rundt seks måneder. Etter seks måneder trenger barnet mer jern fordi barnet er født med jernlager som brukes opp i løpet av denne tiden. Morsmelk inneholder lite jern, derfor anbefales det å begynne med fast føde rundt da.

Jeg begynte for et par uker siden med William, men han er ikke noe særlig interessert i mat. De første dagene har jeg startet med litt smaksprøver. Merker at det er litt mye for han nå, så det må gis gradvis. Det går seg nok til. Favoritt er skive med leverpostei.

Jeg hentet Oliver på Jåtten, han er alltid skrubb sulten etter trening. Maten skulle helst stått på bordet for en halv time siden. Jeg mekket sammen rix deluxe. Tok meg 15 min. Oppskrift og treningsprogram i morgen.

Ha en nydelig mandag kveld!

Frubuckle

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg