TREN UTE!

Torsdag og langhelg!
Har du planer for helgen?
Trening for meg er et pusterom for hverdagen. Jeg er løpeglad og elsker styrketrening. Tidsklemmen med fire barn gjør at det ofte blir utetrening i garasjen. Det er tidssparende og det er herlig med frisk luft. Å være ute i naturen er balsam for sjelen. Det er ikke alle som har tid eller tilgang til treningssenter å da er det fint og kunne gå rett ut døren og få en kanon trening. For å trene hjemme trenger en minimalt med utstyr. Det holder i massevis med et par manualer, kettlebells og strikker eller bare egen kroppsvekt. Etter at helsedirektoratet åpnet for gruppetrening inntil fem personer har jeg hatt utetrening hver uke. Det er skikkelig kjekt. 

I dag vil jeg dele en god sirkeltrening med deg. En treningsøkt helt uten vekter med kun deg selv.

Oppvarming: Varm opp fem til ti minutter før treningen. Litt lett jogg.

 

STYRKEPROGRAM FOR HELE KROPPEN-UTEN UTSTYR

 

Øvelsene består av.

 

 • Armhevinger (lettere variant på kne)
 • Knebøy med hopp
 • Burpee
 • Mage (liggende sykling)
 • Gående utfall
 • Siddeliggende beinhev (begge sider)
 • Dips på stol eller trappekant
 • Rygghev
 • Hofteløft med et ben
 • Planke eventuelt diagonalløft

Jobb deg gjennom alle øvelsene før du har pause. 10 repetisjoner per øvelse x 4 runder. Kjempe god økt! Prøv den ut om du er hjemme eller på hytten.

Nå er det altfor lenge siden vi har vært på hytten og jeg gleder meg skikkelig. Jeg skal begynne å pakke i dag sånn at vi kan kjøre tidligst mulig på fredag.

Ønsker deg en fantastisk torsdag ❤️
Tone Buckle

 

Følg meg på:

 

Instagram: @frubuckle.no

 

Snap: tonemelon1

 

Facebook: Frubuckle

 

 

 

BRØD PÅ 1-2-3!

 

God morgen.

Onsdag! Tenk at vi allerede har kommet halvveis i uken. Dagene går fort når du har mye å gjøre. Her har vi fortsatt hjemmeskole med to av barna, men de er veldig flinke og selvstyrte. Det er godt at Linnea er på skolen og hun trives med å være tilbake. De har uteskole og får være sosial med sine skolevenner. Det er mange som har spurt meg om oppskrift på brødet jeg lager hver dag. Det er billig, enkelt, sunt og godt. Blir ikke bedre enn det. Prøv!

    

Du trenger:

 • 7 kornbrød bakemiks fra kolonihagen
 • Tørrgjær
 • Solsikkefrø økologisk
 • Gresskarkjerner økologisk
 • Lunket vann

Framgangsmåte:

 1. Tøm halve posen med bakemiks i en brødform. Jeg bruker denne. Tilsett en halv desiliter solsikkefrø, en halv desiliter gresskarkjerner, 10 gram tørrgjær og tilslutt fem desiliter lunket vann. Rør alt sammen med en skje.
 2. Lukker brødformen igjen og den står på kjøkkenbenken til kvelden. Ca 10 timer.
 3. Stek brødet på 200 grader midt i ovnen ca en time. Det er avhengig av ovn. Avkjøl brødet på rist.

Passer like godt til frokost, lunsj og kvelds. Jeg bruker brødristeren og da smaker det som nybakt. Stek brødet kvelden før eller på morgenen om du tar deg tid.

Bon appetit!

 

Ønsker deg en fin dag❤️

 

Tone Buckle

 

 

SHOPPING!

God morgen!

Det er tirsdag, mannen er hjemme og solen skinner. Det er bare fantastisk. I går var jeg en liten tur i byen og handlet. Syns jeg fikk mye for pengene. 1100kr! Tre kjoler, to bikinier, to par solbriller, shampo og balsam.

Hva syns dere?

 

Nå skal jeg gå tur rundt Stokkavannet med min mann så blir det utetrening seinere. Jeg er så heldig at jeg får trene med så mange kjekke damer hver dag.I like it!

 

Ønsker dere en solrik dag.

God klem❤️

Tone Buckle

 

 

Følg meg på:

 

Instagram: @frubuckle.no

 

Snap: tonemelon1

 

Facebook: Frubuckle

 

 

STATUS F15

God morgen mandag.

I dag er det skolestart for Linnea. Det blir så bra! Mest gleder hun seg til å treffe skolevenner. Hverdagen er best! Jeg krysser fingrer for snarlig skolestart for de to ungdommene i hus.

Matpakken laget jeg dagen før.

Nå har jeg gått på F15 i en uke. Hvordan har det gått? Ganske bra, men må innrømme at jeg har vært en del sulten. Da har jeg måtte finne fram salaten, kålet og begynne å knaske og det hjelper. Jeg elsker helg og koser meg ekstra i helgene. Da må jeg innrømme at jeg synes hvite helger er litt kjipt. Men! Ellers har det vært en super helg med forening og masse kos med barna.

Jeg føler meg lettere, sunnere, friskere og har masse energi!

Resultater på en uke:

 • 2 kilo ned
 • – 48 cm

Jeg er veldig fornøyd. Det gir meg motivasjon til å fortsette den siste uken. Dette er gøy og jeg klarer fint en uke til!

Jeg skal kjøre utetrening mandag, tirsdag, onsdag og torsdag klokken 17.30 denne uken. Gå inn og meld deg inn på Facebook her.

Første mann til mølla. Det er fortsatt bare plass til fire stykker.

 

Ønsker deg en fantastisk mandag!

 

Tone Buckle

 

 

Følg meg på:

 

Instagram: @frubuckle.no

 

Snap: tonemelon1

 

Facebook: Frubuckle

 

 

 

#NYFORENING

 

Endelig søndag! Min absolutt favoritt dag. Dagen i dag er for planlegging, avslapping, tur, kanskje utetrening og gjøre klart for uken som kommer. Hva bruker du din søndag på?

 

I denne korona tiden og uten noen form for sosial omgang med vennene mine ble #nyforening til. Facetime! Thanks for 2020 og videosamtaler. Gull! Det har blitt mange timer og noen glass vin foran skjermen, men gud så kjekt det har vært. Love it! Viktigste er at vi får være sosiale og sett hverandre. Etterhvert har vi vært flinke til å finne mange gode løsninger. Gått turer i skog å mark med og uten resten av familien, båtturer, bålkos ute og løpeturer. I går var vi hos Nina. Hun er en fantastisk vertinne. Beste jentene, nydelig mat, drikke og masse digg.

 

Min mann er ennå på jobbreise (savner han mye) og kommer hjem i morgen (Happy happy).

Marielle satt barnevakt. William ville ikke sove og min kveld avsluttet klokken ni. Sånn er det å være småbarnsmamma. Det ble film med jentene. Det var en fin avslutting på min lørdag.

I morgen er det mandag og vet du hva? Linnea begynner på skolen. Yes! Krysser fingre og tær for de andre to skal begynne snart. De syns det er helt fantastisk å ha hjemmeskole, men jeg tenker at noen uker på skolen før sommerferien hadde vært topp. Hva tenker dere?

 

Ønsker dere en fin fin dag.

 

Tone Buckle

 

Følg meg på:

 

Instagram: @frubuckle.no

 

Snap: tonemelon1

 

Facebook: Frubuckle

 

 

 

KJØTTFRI UKE

Hei alle fine skjønne venner ⭐️

En uke uten kjøtt. Jeg er overrasket! Jeg har omtrent spist kjøtt til hvert eneste måltid. Har alltid tenkt at det er kjedelig uten kjøtt og lite mettende. Må faktisk si at jeg har ikke savnet kjøtt i det hele tatt. Kroppen min elsker det! Jeg føler meg lettere, sunnere og har masse energi. Jeg spiser proteiner i form av fullkorn, bønner, linser, erter, nøtter og frø. Masse grønnsaker. Jeg kan spise meg stappmett på vegetarmat uten å vær redd for kalorier. Noen ganger må du faktisk passe på så du får i deg nok kalorier. Luksus!

Gleder meg til å lære og lage mange nye gode matretter. Positiv til fortsettelsen og mulighetene er mange. En bonus er at jeg bidrar til et bedre miljø og jeg kan spise mat med god samvittighet. Det er godt for meg og kloden.

Helge handelen er gjort, utetrening i ettermiddag og jeg er klar for hjemme helg. Neste helg blir det Sirdalen eller Sørlandet. Nå gleder jeg meg til mandag og min kjekke mann kommer hjem.

 

Ha en flotte helg!

 

Tone Buckle

 

Følg meg på:

 

Instagram: @frubuckle.no

 

Snap: tonemelon1

 

Facebook: Frubuckle

 

 

ET SUNNERE LIV

God kveld tirsdag. Det er en glede å våkne til solfylte dager. Nyter hver eneste dag. La dette været vare lenge. Barna har badet i stokkavannet. Har du tatt årets første bad?

Ja, i går begynte jeg på et nytt og sunnere liv. Jeg er en aktiv dame som er over gjennomsnitt glad i mat, god vin og sjokolade. Etter fire svangerskap og noen kilo ekstra er det godt å vær i gang. Gleder meg til en litt lettere utgave. Det er kun en liten justering som skal til, men nå vil jeg se resultater. Jeg er i gang med F15 intermediate som kun varer femten dager og skal hjelpe meg med å få en kickstart.

Nå har jeg:

 • Skrevet ned mine mål. Jeg skal ikke henge meg opp i vekten, men ta mål og måle cm.
 • Skriver ned mitt kaloriinntak. Et godt verktøy er å lære hvordan en sunn porsjon skal se ut. Jeg bruker lifesum som er en app.
 • Drikker masse vann som hjelper på metthetsfølelsen.

Jeg må sette meg realistiske mål som er oppnåelige og er langsiktige. Har jeg et tydelig mål vil det hjelpe meg med å holde motivasjonen oppe. På disse femten dagene skal jeg legge jobbe inn gode rutiner. Det er viktig for meg at dette skal være en endring på min livsstil. Planen er at jeg skal få inn regelmessige måltider, ikke gå sulten og med det få resultatene jeg ønsker.

I dag har jeg handlet inn for noen dager. Det er viktig å planlegge og forberede i forveien. Ellers går dagene til hjemmeskole, vasking, laging av mat føler meg som en hushjelp. Dagens høydepunkt er utetrening.

 

Ønsker deg en fantastisk kveld!

 

Tone Buckle

Følg meg på:

 

Instagram: @frubuckle.no

 

Snap: tonemelon1

 

Facebook: Frubuckle

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KLAR FERDIG GÅ!

God søndag! Det er bare helt herlig å våkne opp til det nydelige været her i Stavanger. Sol, sol og sol. I love it!

I går var vi på årets første båttur og i dag kaller pliktene hjemme. Vaske biler, beise terrassene og jeg skal ha utetrening. Stian reiser til Sverige i morgen på kurs så jeg blir aleine i ti dager. Buuu så kjedelig. 

For en uke siden kjøpte jeg meg en badevekt. Ja, det har jeg faktisk ikke hatt i hus på mange år og etter fire svangerskap var det på tide. Jeg kan ikke akkurat si at jeg ble positivt overrasket, men heller et spark i ræven. Mitt oppi alt dette får jeg en melding på facebook om jeg vil prøve F15 som er en femten dagers program for deg som allerede er aktiv, men ikke ser noen resultat. Yes! Selvfølgelig vil jeg prøve det. Det er da jeg lurer på om det er noe mellom himmel og jord. I morgen er det mandag og jeg er setter meg mål. Jeg er klar!

I dag skal jeg ha utetrening som bare er helt fantastisk i dette været. Ønsker du å bli med søk på utetrening på facebook og legg deg til.

Ønsker deg en fin søndag.

FruBuckle❤️

Følg meg på:

Instagram: @frubuckle.no

Snap: tonemelon1

Facebook: Frubuckle