HOLD DEG FRISK

God lørdag. 

Hvordan skal vi beskytte oss mot smitte?

Det er dessverre vanskelig å unngå å bli utsatt for bakterier og virus, men det finnes grep man kan ta i hverdagen for å styrke immunforsvaret vårt så godt det lar seg gjøre.

Gjør det beste for immunforsvaret ditt med enkle grep.

 • Ha en sunn livsstil. Ha et kosthold som er rikt på fisk, kjøtt, frukt, grove produkter, lite sukker, egg, smør, nøtter, Omega -3 og grønnsaker. Spis mest mulig naturlig mat.
 • Tren regelmessig. Trening bidrar på samme måte som et godt kosthold med å holde oss friske. Kroppen vår er skapt for bevegelse og en god treningsøkt setter i gang kroppens egen produksjon av antioksidanter.
 • Drikk nok vann. Sørg for at kroppen din holder seg hydrert gjennom dagen. Vann skyller systemet ditt.
 • Sov nok og stress ned. Lite søvn gir økt stressnivå i kroppen. Det kan gjør kroppen mer sårbar for bakterie og virusinfeksjoner. Går du en lang periode med stress å dårlig søvn kan dette gå utover ditt immunforsvar som svekkes og du kan bli lettere syk. Søvn lader batteriene og gir kroppen din ny energi. 
 • Få så mye sol og lys du bare kan. Da får kroppen Vitamin D og bonus at sol gir oss godt humør. D-vitamin er kjent for å være godt for beinbyggingen, men styrker også det generelle immunforsvaret og beskytter oss mot virusinfeksjoner.
 • Vask hendene og fingrene av fatet. God håndhygiene er det viktigste. Alt du tar i er fullt av bakterier og andre mikrober som lett kan finne veien til luftveier. Vær oppmerksom etter du har vært steder der det er mange mennesker.
  Du kan altså ikke få vasket hendene nok. Skift håndkleet ofte. Før og etter du har hatt besøk. Ha alltid med deg desinfeksjonsmidler antibac. Det er en nødvendig ting å ha med seg i disse dager. Denne bør du likevel spare til de tilfellene hvor du ikke har vann og såpe tilgjengelig.

Jeg tar gjerne imot tips til aktiviteter med barn, fjellturer eller noe annet vi kan gjøre sammen som familie. 

Jeg ønsker deg en fin lørdag. Her i huset tar vi en dag om gangen og gjør det beste ut av situasjonen. Vi prøver å vær ute noen timer til dagen og det er ganske nødvendig. Barna og oss trenger frisk luft for å ikke bli gal. 

FruBuckle❤️

Følg meg på:

Instagram: @frubuckle.no

Snap: tonemelon1

Facebook: Frubuckle

KJØLESKAPSGRØT MED CHIAFRØ

Hei fininger, god onsdag

Kjøleskaspsgrøt er noe av det beste jeg vet! Start dagen med en god frokost, lunsj eller kvelds med næring. Det er noe jeg spiser ofte. Det er enkelt og det beste er at det kan gjøres klart kvelden før eller samme dag.

Du trenger:

 • 2 ss chiafrø
 • ½ dl økologisk havregryn
 • 1 ss økologisk honning
 • 1-2 ss mager kesam eller vanilje kesam
 • 2 dl kokosmelk, kan bruke mandelmelk eller vanlig melk
 • Bruk den topppingen du ønsker. Denne gang hadde jeg frosne bringebær.
 • Tilslutt tar jeg på valnøtter.

Bland alt det tørre først i glasset, deretter honningen, bringebær og tilslutt kokosmelken. Rør godt sammen. Sett i kjøleskapet i 2 timer eller over natten. Ta den ut av kjøleskapet og server med det du ønsker av nøtter, rosin eller lignende.

Håper det smaker.

Dagen startet med en joggetur, bakkeintervall med etterfølgende strykeøkt hjemme i garasjen. Enkelt og greit. Nå skal jeg lade opp til nattevakt.

Hvordan har dere det i disse covid-19 tidene?

Sender dere mange gode klemmer.

FruBuckle❤️

Følg meg på:

Instagram: @frubuckle.no

Snap: tonemelon1

Facebook: Frubuckle

HVERDAG PÅ HODET!

God søndag alle sammen. 

Hvordan har du det?

Hvordan påvirker covid-19 viruset ditt liv?

Vi har alle plutselig fått en ny hverdag. Vi må tenke nytt og leve annerledes. Det er forferdelig trist at dette går ut over arbeidsplasser og økonomien til mange. Jeg tenker på de som er permitterte, små bedrifter og de som ikke kan overleve denne krisen. På en eller annen måte rammer det oss alle. I denne tiden må vi ta vare på hverandre! 

Det gikk ikke mange dager her før barna savnet skolen. Det er lange dager og mye dødtid. Kan ikke akkurat si at det er fred i heimen. Blir en del slåssing, plaging av hverandre, skriking noe som ofte ender med grining. Noen som kjenner seg igjen? Jeg blir gal! Noe positivt er det å spore allikevel. Masse kvalitetstid med treningsøkter, turer, middag sammen (som ikke er vanlig i dette huset), kort spill, baking, filmer og masse ute aktiviteter. 

Vi får nyte denne tiden før det plutselig er tilbake til den normale hverdagen og vi savner tilbake til all tid vi får sammen med familien.

Stian og jeg føler hos heldige som kan gå på jobb. 

Håper aller tar sine forholdsregler. Pass på deg seg selv og snakk med dine barn om smitteregler. Ta ingen sjanser så kan dette gå fortere over. 

Ønsker deg en nydelig dag.

FruBuckle❤️

Følg meg på:

Instagram: @frubuckle.no

Snap: tonemelon1

Facebook: Frubuckle

STYRKEPROGRAM FOR EN STERKERE KROPP!

God tirsdag alle sammen.

Jeg har lenge nå bare trent etter dagsformen, men nå er det på tide å brette opp ermene og trene tungt. Det er på tide og bli en sterkere Tone.

Det er viktig at god teknikk er på plass når du trener baseøvelser tungt. Meningen med et styrkeprogram er å bli sterkere. Programmet jeg legger ut passer for alle som har en viss erfaring med styrketrening. Ta deg litt lengere pauser. Det blir flere sett, mindre repetisjoner, tyngre vekter og lengre pauser. Prøv å øke litt uke til uke, mer repetisjoner eller økning i vekt. 

Programmet kan du kjøre hvor mange ganger du vil. Det avhenger både av hvor ofte du har muligheten til å trene, erfaring med styrketrening, restitusjon og variasjon . Jeg trener tung styrke to ganger i uken. Ellers liker jeg å jogge, gå på gruppetimer og har timer selv på Sats Madla. Viktig å finne din treningsglede. Variasjon er min nøkkel til kontinuitet. 

Programm

Oppvarming:

 • 5 minutt roing
 • 8 Burpee
 • 10 Spensthopp

Jeg liker supersett. Også i dette programmet

 • Markløft + Armhevinger 
 • Knebøy + Pullups
 • Skulderpress + Utfall
 • Benkpress manualer + en arms roing 

Fire sett x 8-10 repetisjoner 

Try it!

Noe verd en tanke!

Visste du at……Når du når du jobber på kontor tre timer daglig forbrenner du like mye som syv maratonløp på et år?

FruBuckle❤️

Følg meg på:

Instagram: @frubuckle.no

Snap: tonemelon1

Facebook: Frubuckle

Tren ute!

Trening for meg er et pusterom for hverdagen. Jeg er løpeglad og elsker styrketrening. Tidsklemmen med fire barn gjør at det ofte blir utetrening i garasjen. Det er tidssparende og det er herlig med frisk luft. Å være ute i naturen er balsam for sjelen. Det er ikke alle som har tid eller tilgang til treningssenter å da er det fint og kunne gå rett ut døren og få en kanon trening. For å trene hjemme trenger en minimalt med utstyr. Det holder i massevis med et par manualer, kettlebells og strikker eller bare egen kroppsvekt.


STYRKEPROGRAM FOR HELE KROPPEN-UTEN UTSTYR

Oppvarming: Varm opp fem til ti minutter før treningen. Litt lett jogg.

Armhevinger (lettere variant på kne)

· Knebøy med hopp

· Burpee

· Mage (liggende sykling)

· Gående utfall

· Siddeliggende planke. Gå fra side til side

· Dips på stol eller trappekant· Rygghev

· Hofteløft med et ben. Bytt side på 30 sekunder

· Planke eventuelt med diagonalløft.


Jobb 1 minutt med 30 sekund pause før du går til neste øvelse. Repeter dette 4 ganger. Kjempe god økt. Kjekt med tilbakemelding fra deg om økten.

Husk utetrening i morgen klokken 18.00 i min hage. It’s so fun!

Ha en fin søndag.

I morgen legger jeg ut nytt treningsprogram på magasinet Hiit økt med kettlebell og egen kroppsvek. AnneBrith.no

FruBuckle❤️

Følg meg på:

Instagram: @frubuckle.no

Snap: tonemelon1

Facebook: Frubuckle

GÅRSDAGENS KJØP, koronavirus og campinglivet.

God lørdag!

I går kom vi oss tidlig avgårde til Sirdal. Linnea måtte vær hjemme, et barn fra skolen hadde fått påvist koronaviruset. Vi har fått beskjed nå at hun kan komme på skolen på mandag som vanlig. Det er så viktig at alle tar dette seriøst for det finnes mange som ikke har forsvar mot denne sykdommen. Det er allerede en tragedie med tanke på alle som er døde.

Vi var innom Norwegian Outlet på Ålgård. Endelig! Jeg vil alltid innom, men blir liksom aldri. Men, hva tror dere? Jeg fant et par ullsokker og Stian fant masse klær. Stian og William var vinnere denne gang. Jeg skal kjøre innom alene uten mann og barn så jeg kan konsentrere meg kun meg selv. Noen andre som føler menn får best rabatt og fineste ting på salg? 

Campinglivet er fortsatt kjempekjekt. Vi fikk nyte litt sol mens vi måket og mannen lagte god kylling middag på bålpannen. Når William la seg koste vi oss med litt vin og mange gode samtaler rundt bålet. Det primitive camping livet elsker jeg! Det er så enkelt fint.

I dag skal vi ta en laaang tur på ski. 

I´m loving it!

Ha en fin dag.

FruBuckle❤️

Følg meg på:

Instagram: @frubuckle.no

Snap: tonemelon1

Facebook: Frubuckle

MIN UKE!

God torsdag og her er uken min til nå.

Er det bare meg eller flyr dagene. Men, jammen er det godt for da går vi mot lysere tider og allerede nå kan vi merke det. Kjenner jeg blir glad bare av å skrive det. Lol.

Mandag: 

William og meg jogger en liten tur og jeg jobber noen timer med magasinet. Utetrening! Det er for alle og du er hjertelig velkommen til å bli med. So much fun! 

Tirsdag: 

Trente jeg styrke og lagte mine egne programmer. Det gir meg motivasjon. Noen som ønsker at jeg legger ut mine programmer? 

Vi hadde urnenedsettelse for min kjære pappa som jeg savner så ufattelig mye. 

Jeg var hos min gode venninne Ingvild på kvelds med en knippe herlige damer.

Onsdag: 

Burde jeg tatt meg en joggetur, men det fristet svært lite og da hoppet jeg over joggen og tar en spinning på Sats Madla: Det er alltid topp med en svettefest.

Ny urnenedsettelse for Eddie. Så trist og har ingen ord.

Tok så en kveldsvakt på akuttmottaket. Det var altfor lenge siden og så kjekt.

Torsdag:

Styrkeøkt med min kjære mann og det er alltid kjekt med en treningsvenn. Siden det var så gøy på jobb sa jeg ja til en kveldsvakt i dag og.

Nyt solen i dag. 

Hva skal du i helgen?

FruBuckle❤️

Følg meg på:

Instagram: @frubuckle.no

Snap: tonemelon1

Facebook: Frubuckle

TERNINGKAST SEKS

God søndag fine mennesker.  

I går var vi på «fire stjerners middag» hos noen venner. Det var altså så nydelige mat. For en kokk! Nå gruer jeg meg til det er vår tur igjen. Hvordan skal vi klare å overgå dette?

Forrett: Frisk ceviche med laks, chili og mango

Hovedrett: Oksehale risotto

Dessert: Pavlova med vaniljekrem, bær, sitron sorbet og karamellisert popcorn. Himmelsk!

Etter maten spilte vi politisk ukorrekt. Det var jammen et spill på kanten, men det ble mye lott og løye. 

Kvelden var tipp topp tommel opp fra vi kom til vi gikk. Fantastiske venner så vi kan kose oss gløgg ihjel med. Ingenting slår en kveld med gode venner, mat og noe i glasset. Gleder oss til neste gang.

I dag gikk bort for å hente bilen på Madla Sandes og vi ble kliss klatt blaute i dette ruske været. Nå skal søndagen nytes med familien.

Ha en fin kveld.

FruBuckle❤️

Følg meg på:

Instagram: @frubuckle.no

Snap: tonemelon1

Facebook: Frubuckle