HJEM MED SYKT BARN

God lørdag!

Vi reiste hjem en dag før vi skulle siden William fikk feber. Det er ikke kjekt å sitte inne i en campingvogn med en syk liten gutt. Ingen av oss ville egentlig reise hjem og jentene ble ganske leie seg, men ikke lenge til reiser vi til fjells igjen. Når vi først kom hjem var det ganske deilig.

Dagen i går var nydelig.

Planen er at i kveld skal vi på fire stjerners middag til venner. Vi har ordet oss barnevakt og gledet oss masse til fri kveld og kunne sove lenge i morgen. Men, nå spørs det om William må vær hjemme. 

Nå skal jeg komme meg på trening, handle og vaske masse klær.

Ha en fin dag.

FruBuckle❤️

Følg meg på:

Instagram: @frubuckle.no

Snap: tonemelon1

Facebook: Frubuckle

HAPPY CAMPER

God fredag!

Vi stor koser oss med campinglivet. Det er jammen undervurdert! Dette skulle vi gjort for lenge siden og vi bare elsker alt med det. Dagene på fjellet flyr å planen var egentlig og reise hjem i går pga jobb, men vi har ordnet oss fri og vi blir til lørdag. 

Vi er ute på langrenn to ganger daglig, Marielle koser seg i trekket med venninner og vi har kost oss med venner vær kveld.  Vi spiser god mat, masse sjokolade, koser oss i flott natur og nyter et stort glass vin til kvelden. Dette er livet!

Vi har hatt koselig besøk av svigers i et fantastisk nærmest påskevær. I går var vi på Tonstad badet og da tok jeg en etterlengtet dusj. Det var dagens høydepunkt!

Ha en nydelig helg.

FruBuckle❤️

Supergode proteinrundstykker!

I går laget jeg verdens enkleste proteinrundstykker. Jeg elsker brødmat, men blir ikke mett av skiver. Disse rundstykkene metter lenge og er lette å lage. 

Oppskrift

 • 1 stort beger cottage cheese (420g)
 • 4 egg
 • 350 gram havregryn
 • 2 ts bakepulver
 • 1 ts salt

Slik gjør du:

 • Rør sammen egg, cottage cheese med stavmikser eller kjøkkenmaskin 
 • Når det er blitt en jevn røre blander du inn havregryn, bakepulver og salt
 • Former de flate 9 stk
 • Stekes på bakepapir midten av ovnen på 220 grader 20 minutter
 • Oppbevar i kjøleskap. Rist de i brødrister (smaker som nybakt

Bruk forskjellig pålegg. 

I morgen går turen til Sirdal for en uke vinterferie og det skal bli godt. Vi gleder oss til campinglife og ut på ski. Før vi drar i morgen finner du meg på Sats Madla Klokken 09.00. Håper vi sees.

Mannen kommer hjem i dag. Wohoo!

Ha en fin torsdag i det fine Stavanger været.

FruBuckle❤️

Følg meg på:

Instagram: @frubuckle.no

Snap: tonemelon1

Facebook: Frubuckle

BILDEDRYSS FRA BARNEDÅP

Jeg er fadder til lille Martine. Det var veldig stas å bli spurt og det er en kjempe ære.

Dåpen er et tegn på Guds kjærlighet til alle mennesker, og en gave som bare er å ta imot, uansett når i livet vi døpes. Jeg var vitne til at Martine ble døpt til den kristne tro.

Fantastisk dag med nydelige venner, god mat og kaker. Vi er heldige❤️

I dag har jeg

 • Trent
 • Ikea og handlet til campingvognen
 • Vasket utleie leiligheten
 • Svømmehallen med de minste

Dagene bare flyr avgårde. I skrivende stund sitter jeg å spiser godteri og det smakte himmelsk og er snart tomt. Jeg skal snart hente Oliver som har hatt en så lang dag på skole, trening og trafikalt grunnkurs.

Ønsker deg en fin kveld.

FruBuckle❤️

Følg meg på:

Instagram: @frubuckle.no

Snap: tonemelon1

Facebook: Frubuckle

VÅR FØRSTE CAMPINGNATT!

God mandag fine mennesker.

I dag startet min morgning klokken halv seks når mini bestemte seg for å stå opp. Det var egentlig helt greit siden jeg la meg klokken åtte dagen før. I dag var motivasjonen for egentrening ikke til stede så jeg hoppet på en gruppetrening og fikk en superøkt. Godt fornøyd.

På fredag kjørte vi opp til Sirdal med fullpakket bil full av blanda følelser om å engang reise. Stian var forsinket fra jobb, jeg hadde glemt å legge bilnøklene igjen i bilen så Stian skulle bruke og William ramlet og slo seg ganske kraftig. Vi ble en del seinere enn vi hadde planlagt. Bare for å toppe alt var det lang lang kø oppover i kraftig snøvær og Stian måtte måke masse snø mens vi ventet i bilen. 

Men der var så koselig!

Jeg ble så positivt overrasket over dette campinglivet. Vognen varmet seg fort opp, William sovnet mens vi holdt på å re opp sengene og vi koste oss. Grandien måtte vi dele i to for å få plass i ovnen, men den har aldri smakt så godt. Lørdag måker vi mer snø, trakk William i kjelke før vi kjørte hjem for å se Oliver spille kamp. Vi gleder oss til fortsettelsen.

Nå skal jeg ha utetrening. Wohoo!

FruBuckle❤️

Følg meg på:

Instagram: @frubuckle.no

Snap: tonemelon1

Facebook: Frubuckle

TAKKNEMLIG!

God fredag alle sammen og happy valentines day!

I dag startet jeg min fredag som vanlig på Sats Madla og er utrolig heldig som har gjort det i over åtte år nå. 

Akkurat nå sitter jeg her hjemme i stuen og kjenner på takknemlighet. Jeg er utrolig heldig som har så mye bra i livet mitt. Siden det er kjærlighetens dag i dag ønsker jeg bare å spre som «love» til de som betyr noe for meg. 

❤️ Barna mine og min nydelige mann. Tenk å få vær så heldig og elske mannen sin så mye som jeg gjør. You give me so much love!

❤️ Min fantastiske mamma som alltid er her for oss alle. Hun passer barna, vasker huset mitt, kjører og lager på mat. What wold we have done without you?

❤️ Svigerforeldrene mine! Inviterer storfamilien på middag, kjører til aktivitet, overnatting og kjekke opplevelser. Love u!

❤️ Vennene mine. En god venn lager tid, lytter, bryr seg, hjelpsom, morsom, lojal og forståelsesfull. Mine venner er best og dere er alt dette. Tusen takk for du er der for meg imot og medgang. Jeg digger dere!

Når jeg tenker på takknemlighet blir jeg glad. Det er helt gratis og kanskje er det derfor vi ofte glemmer det. Reflektert over menneskene rundt deg, stopp opp å tenk på hva du har og la oss øve på takknemlighet. 

Vær takknemlig for hver dag. 

Nå skal bilen pakkes og mannen hentes på flyplassen. Vi skal ha vår første overnatting på campingen. 

FruBuckle❤️

Følg meg på:

Instagram: @frubuckle.no

Snap: tonemelon1

Facebook: Frubuckle

HOME ALONE!

God torsdag alle sammen.

Mannen min reiste mandag morgen til Oslo og skal vær der frem til fredag. Når han reiser blir jeg «superwoman». Kjenner du deg igjen?

Jeg blir fokusert i hverdagen. 

 • Ingen haug med klesvasken
 • Handlingen, matpakken, middagen er planlagt 
 • Det er ryddig i husert
 • Alle gjøremål blir gjort

Jeg er bare så effektiv. Det er trening, kjøring og bringing. Alt er bare tipp topp tommel opp. Må vell gjerne få med at jeg legger meg før klokken 22.00 sånn at jeg har får nok søvn og er opplagt til dagen. 

Når mannen kommer hjem blir alt annerledes. Er det ikke rart?

Det starter med at kofferten hans står i gangen i to uker klar og nærmest klar til neste reise, men han står på og er flink med gjøremål som matlaging og barna.  

Love u❤️

Tror bare jeg rett og slett slapper mer av og da er vi to. Sammen blir vi to litt rotekopper. Savner han masse nå og gleder meg til camping i morgen. Camping Tone er klar!

Senere i dag skal jeg trene på SIS Sportsenter da Inger in Dubai skal ha en treningstime. Gleder meg. Kjenner jeg noen som skal?

FruBuckle❤️

Følg meg på:

Instagram: @frubuckle.no

Snap: tonemelon1

Facebook: Frubuckle

CAMPINGLIVET

God søndag alle sammen.

I går kjørte min mann og meg opp til Sirdal for å se på campingvogn. Vi ble så positiv overrasket og jammen skal hele gjengen få plass her. 

Vi kjøpte campingvognen! Woohoo. Nå skal familien til fjells for å gå på ski. For oss var det et billig alternativ. Nå har vi en plass å reise til for og stå på ski i vintersesongen. Jeg er superfornøyd og gleder meg til campinglivet. 

Er du en erfaren camper og kan komme med noen gode tips til en nybegynner?

Før
Etter. Gleder meg til å innrede med mer nye ting.

Morsdag er en hedersdag for mødre og i Norge har vi feiret denne dag siden 1919. Jeg er utrolig heldig som har min fantastiske mamma som alltid stiller opp for oss. Takknemlig for den du er og alt du gjør for oss mamma. Vi elsker deg.

Gratulere med morsdagen alle vakre mødre❤️

FruBuckle

Følg meg på:

Instagram: @frubuckle.no

Snap: tonemelon1

Facebook: Frubuckle

Blogg Up And running!

Hei alle sammen.

Da er endelig bloggen oppe og går igjen! Fikk god hjelp av mannen til ei som ofte går på timene mine på Sats. Tusen Takk for hjelpen. Det setter jeg utrolig pris på. Tilslutt klarte min flinke mann og fikse. For å toppe det hele har jeg vært uten Mac da tastaturet røk og den måtte til reparasjon i tillegg. 

Litt updates fra den siste tiden. Januar som dere sikkert forstår har vært en vanskelig måned med det går sakte men sikkert bedre med oss alle. Noen dager er tøffere enn andre.

Ellers har det vært en travel helg i Oslo med magasin gjengen og deretter premierefest for bloggerne på TV2. Gud for en kjekke jentegjeng i magasinet. Vi jobbet fredag til søndag på spreng når vi først var samlet. Koste oss med god mat, skitur og hygge. Vi har store planer og kjempe gode ideer fremover. 

Takk for koselige meldinger fra dere som ha savnet nye innlegg.

Følg med på innlegg fremover! Australia tiden, trening og spennende nytt kommer. Her hos Buckle family er det alltid noe som skjer.

Big news tomorrow!

Me Back!😂

FruBuckle❤️

Følg meg på:

Instagram: @frubuckle.no

Snap: tonemelon1

Facebook: Frubuckle