BLOGGEN ER ØDELAGT

God morgen.

I dag er det mandag og starten på en ny uke. Det er så godt at hver mandag starter vi opp med blanke ark. Det er din oppgave og gjør uken så god som mulig. 

Hva er din start på uken?

Bloggen streike! Det går ikke an å legge ut bilder og google analytics er borte. Jeg er så frustrert og river meg i håret. Har sendt en melding til en god kompis i dag og håper han er redningen min. 

Jeg ønsker å starte opp utetrening nå så fort så mulig. Den gode følelsen av å trene ute i frisk luft kan ingenting slå. Det er sosialt og gøy.  Ønsker du å bli med da kan du gå inn på facebook og legge deg til gruppen utetrening. Det vil komme informasjon om hvilken dag og klokkeslett. 

Jeg ønsker deg en fantastisk mandag!

FruBuckle❤️

Følg meg på:

Instagram: @frubuckle.no

Snap: tonemelon1

Facebook: Frubuckle

Kjære Pappa hvil i fred

Jeg vil starte med å si hvor glad jeg er i deg.

Du betytydde så mye for meg! Du sa alltid hvor glad du var i meg og viste meg så mye kjærlighet. 

Hver gang du hentet oss var du så glad og ga oss store gode klemmer. «Nå skal vi hjem å kose oss»! det sa du alltid med et stort smil om munnen. Vi har så mange gode minner sammen. Jeg husker vi elsket å skremme hverandre. Du kunne stå i ett hjørne en time for å prøve å skremme meg. Du klarte det aldri så godt som jeg klarte å skremme deg. Oliver og jeg hadde det alltid kjekt hos deg. Du gjorde alltid så mye for at vi skulle ha det bra. Vi gikk på svømmehallen, lekeplasser og kjekke turer til byen. Jeg husker og de kjekke feriene vi var sammen på og nå savner jeg deg og den stygge bilen din.

Det er vondt å stå her i dag å fortelle om deg.  

Alt har tatt så brått slutt og jeg ønsker mer tid med deg. 

Den tiden vi har hatt med deg er vi så takknemlig for.

Me er alle så glade i deg.

Vi elsker deg ufattelig mye Pappa.

Hilsen Marielle 13 år.

FruBuckle❤️

Følg meg på:

Instagram: @frubuckle.no

Snap: tonemelon1

Facebook: Frubuckle

VACATION IS OVER. En vanskelig dag i morgen

God søndag alle sammen. 

Seint i år kveld landet vi på Sola flyplass og ferien vår er over for denne gang. Ferien ble annerledes når vi fikk den forferdelige beskjeden om at Eddie hadde død av hjertestans og dagene ble ikke det samme. Energien ble borte og vi reiste ut av byen for fem dager for noen rolige dager. Vi brukte den siste tiden av ferien til å gjøre det beste ut av det. Jeg er glad vi tok valget om å bli igjen i Australia. Vi har snakket sammen, klemt hverandre og hatt god tid til og reflekterte over mange viktige ting. 

I morgen er det begravelse og jeg gruer meg så mye at det finnes ikke ord. Nå skal jeg møte familien i Stokka kirke for å gjør klar til minnestunden. 

FruBuckle❤️

Følg meg på:

Instagram: @frubuckle.no

Snap: tonemelon1

Facebook: Frubuckle

SISTE FARVEL

God morgen.

Barna, Stian og meg takker for all omtanke støtte i denne vanskelige tiden. Vi er ennå i sjokk og syns dette er så ufattelig trist. 

Siste farvel med Eddie blir mandag 13. januar klokken 13.00, Eiganes kapell.

FruBuckle❤️