Hvil i fred John Eddie

Kjære Eddie

Du gikk bort så altfor tidlig. Vi er i sjokk og lamslått. Du er for ung, frisk og god for å forlate dine barn nå. Du elsket barna dine og noe de savner allerede er klemme dine og kjærligheten fra deg.

Meg og deg har hatt mange opp og nedturer gjennom livet, men jeg husker bare de gode tidene. Jeg har hatt mange gode opplevelser med deg fra ungdommen og oppover. At Oliver og Marielle ikke lenger har en pappa uforståelig. De er utrøstelige og sitter igjen med en stor sorg. 

Vi har valgt å ikke avslutte ferien våres i Australia, men noe nyttår feiring som planlagt i Sydney dropper vi. Nå har vi kjørt to timer ut fra byen og skal se fyrverkeriet fra tv hos Onkelen til Stian. Blir godt med litt rolig tid nå.

Våre tanker går til vår familie og venner som er i sorg etter dette forferdelige tapet.

FruBuckle❤️

SYDNEY TO HOBART

Andre juledag er kalt boxing day og det er og dagen der salget begynner i butikkene. Vi var så heldig og få bli med Stians søskenbarn Tim ut med hans yacht.

The Rolex Sydney Hobart Yacht Race er en seilas som starter i Sydney og ender i Tasmania. Det er en stor happening her. Folk stod på klippen, stranden og alle plassene det var mulig å kunne se. Det var tusenvis av båter i havnen som ville følge seilbåtene etter starten var gått. Helt kaos og flere båter holt på å kollidere i kampen om å komme nærmest seilbåtene. Folk i båtene tutet og kjeftet på hverandre. Vi kom oss helt opptil de ledende seilbåtene og kom med på bildene på nyhetene. Vi måtte kjøre i full fart da seilbåtene var sykt raske, ca 20 knop. Det var over 10 helikopter. Helt amazing! Skikkelig adrenalin rush! Var helt utrolig at det gikk bra. 

Etter løpet hadde vi lunsj på båten og det kom salgsbåter med is som la til båten. Så bading fra badeplattformen. Jeg er så redd for hai at jeg stappet ikke lilletåen min oppi engang. William elsker Australia og har vært en drøm her nede. 

Ha en nydelig dag.

FruBuckle❤️

Følg meg på:

Instagram: @frubuckle.no

Snap: tonemelon1

Facebook: Frubuckle

CHRISTMAS DAY

Vi hadde en fantastisk Christmas day med familien til Stian. Jeg sier bare wow for noen herlige mennesker! De tok så godt imot oss.

For et hus, nydelig mat, fantastiske kaker, sol og bading. Festen startet klokken 13.00 og vi gikk klokken 22.00 og da ville ikke barna hjem. Timene bare fløy avgårde.

Fortsatt god jul⭐️

FruBuckle❤️

Følg meg på:

Instagram: @frubuckle.no

Snap: tonemelon1

Facebook: Frubuckle

GOD JUL FRA AUSTRALIA

Kjære fine alle sammen⭐️

Jeg vil bare titte innom på selveste julaften for å ønske dere en god jul. Vi har alle ulike måter å feire jul på og i år feirer vi i Australia med familien til Stian. Her er det Christmas day, on december 25 som er dagen. Første juledag eller juledagen da man markerer Jesu Kristi fødsel. Vi gleder oss til feiring i morgen.

I dag har vi vært på stranden og hatt pakkeleken. Helt amazing!

Julen er en vidunderlig tid! Vi gleder oss i uker i forveien og koser oss med juleforberedelser, men nå kan julefreden senke seg.  Fokuser på dine kjære og måtte julen gi dere den beste avslutningen på året. Ønsker dere alle glede, latter, god mat og fine stunder sammen. 

Gledelig jul.

Mange gode juleklemmer fra meg.

FruBuckle❤️

Følg meg på:

Instagram: @frubuckle.no

Snap: tonemelon1

Facebook: Frubuckle

LUNA PARK SYDNEY

God morgen alle sammen.

Dagene våres starter klokken fem hver dag. Thanks William! Vi har ennå litt «jetlag». Stian og jeg sliter skikkelig med å ha øynene oppe klokke åtte på kvelden. Håper det går seg til ganske snart så vi kan fungere 100 prosent og ha litt tid på kvelden. Nå legger vi oss med William.

Lifeguard min.

I går tok vi båten til Luna park og vi hadde en kjempe kjekk dag. 

I dag er det 23 desember og lille julaften.  Her er det ingenting som minner meg om jul men det gjør ingen ting. Dere hjemme må senke skuldrene og nyte juletiden. I dag er det overskyet så nå planlegger vi hva skal finne på i dag siden planen var stranden. Vi har to dager igjen på dette hotellet som har vært heilt nydelig. Vi bor på stranden. Halleluja så digg det er. Nå skal vi ut på vår daglige morgen tur. 

Mange jule klemmer⭐️

Frubuckle❤️

Følg meg på:

Instagram: @frubuckle.no

Snap: tonemelon1

Facebook: Frubuckle

BEACH BOOTCAMP!

God morgen. 

Oliver og meg startet dagen med bootcamp og boxing på stranden. Gud bedre så tungt det var og utrolig kjekt. Herlig start på dagen! Etter en god frokost ble det noen timer på stranden så videre til sentrum med båten. William i vogn og bæresele. Han elsket det! Alt gir store inntrykk nå. 

Hot day! Opptil 40 varmegrader så rett over til 20 grader på kvelden med vindkast oppimot 80 kilometer i timen! 

Mange spør om hvordan vi påvirkes av de forferdelige brannene rundt i delstaten. Sannheten er at her i byen blir vi ikke påvirket mer enn at det kommer røyk som dekker himmelen og brent lukt under visse vindretninger. Det skaper et merkelig brunt lys, en kan se rett mot solen som er blodrød. Vi tenker på alle brann mannskapene som har slitt i månedsvis mot brannene og de som har luftveis plager. Krysser fingrene for et skikkelig regnskyll!

Nå blir det morgentur på strandpromenaden og deretter til Luna Park tivoli rett under Sydney harbour bridge.

Ha en fin lørdag og videre god helg. Mange gode klemmer fra meg.

FruBuckle❤️

Følg meg på:

Instagram: @frubuckle.no

Snap: tonemelon1

Facebook: Frubuckle

BEACH DAY

God morgen fra Sydney. 

Temperaturen var 39 grader i går så turen gikk til stranden. Barna elsker det. De vil heller vær på stranden enn bassenget. Store bølger som de hopper i og koser seg med sjøbris. Planen i dag var å dra inn til byen og gå på tivoli siden værmelding påstod en kjøligere dag. I det vi gikk ut av hotellet så vi bare på hverandre. Vi må på stranden i dag og! Det har vært en varm og deilig dag. Noen av oss litt brente spesielt barna som plent skulle smøre seg selv utenom ryggen.

Ha en fin fredag.

FruBuckle❤️

Følg meg på:

Instagram: @frubuckle.no

Snap: tonemelon1

Facebook: Frubuckle

VI ER FREMME- SYDNEY

God torsdag alle sammen. 

Endelig er vi framme etter ekstremt mange timer på fly. Hele kroppen er vond etter å ha sittet alt for lenge på rompen. Vi er en familie på seks stykker som reiser på tur og det betyr at det er alltid noe små rusk som skjer på reisen. 

Det startet på Sola når Stian hadde tatt feil av tiden og vi var tre timer for tidlige på Sola lufthavn. Heldigvis! Et pass var glemt hjemme. Han har snille foreldre som hadde anledning til og kjørte fram og tilbake. Så var det lille William som fikk feber på første fly til Amsterdam. 

Når vi endelig har ankommet Sydney flyplass skal den lovlydige mannen gi beskjed til tollen at han har med snus og det ender med at de tar det fra han. Lol.

Det slutter ikke her, men det kommer i morgen.

Gud det er slitsomt med jetlag. Vi går rundt i vår egen verden. Nå har jeg lovt å bli med Oliver på trening og etterpå beach time.

Ha en nydelig dag fine folk!

FruBuckle❤️

Følg meg på:

Instagram: @frubuckle.no

Snap: tonemelon1

Facebook: Frubuckle

EN SKIKKELIG BRA MANDAG

God morgen alle sammen. 

Nå er dagen her og vi skal til Australia! Jeg er en spent og nervøs Tone. Reisen tar 35 timer og 28 effektive timer på fly. Jeg er så spent på hvordan dette skal gå med stor familien. Første fly går til Amsterdam, så videre til Shanghai og siste fly til Sydney. Det er den lengste flyreisen jeg har vært på. Jeg har reisefeber og fly nerver. Jeg krysser fingre, og har positiv innstiling på at dette skal gå bra. Bare William får sove litt. Uten søvn kan det bli lange timer.

Litt løye og tenke på at vi reiser mandag og er framme onsdag. Vi kommer fram med tidenes jetlag og kjenner det skal bli godt med en uke med hotell på stranden. Det skal nytes. 

Siste dag med boblejakke, skjerf og varme klær. For de neste ukene er det sommerkjoler, sandaler og lette klær som gjelder. Ha en nydelig mandag dere nå, så skal jeg løpe avgårde til siste innspurt. Gleder meg til å ta dere med på denne reisen. 

Guttakrutt er klar for stranden.

FruBuckle❤️

Følg meg på:

Instagram: @frubuckle.no

Snap: tonemelon1

Facebook: Frubuckle

CRAZY SUNDAY!

God søndag alle sammen.

Jeg er bare innom for å ønske dere en riktig god tredje søndag i advent. Tenker at dere koser dere med julebakst, julefilm på tv og bare slapper av og lader opp til jul. 

Når jeg ser ut av vinduet er det ganske vått på asfalten og ingen tegn til noe hvit jul. Det er julen sin i Stavanger. For oss er alle julemiddagene unna gjort hos foreldre, besteforeldre og venner. I morgen reiser vi og sommerfuglene er kommet for alvor. Her hjemme er det fult kaos. Alt må vær ferdig i dag og pakking foregår for fullt. Vi løper rundt i huset hit og dit.

Ellers står middag hos svigers og trening på planen.

Hva er dine planer for dagen?

Nyt hverandre og den koselige juletiden⭐️

FruBuckle❤️

Følg meg på:

Instagram: @frubuckle.no

Snap: tonemelon1

Facebook: Frubuckle