William 1 ÅR!

Min første kake.

Hipphipphurra! Gratulere så mye med dagen i dag William. Din aller første bursdag. Det er en minneverdig dag som ble feiret sammen med familie i går. Du er en liten solstråle som er nysgjerrig på det meste. Du krabber i stor fart og reiser deg opp der du kan holde deg. Meg og deg skal nyte mange måneder sammen, noe jeg er så utrolig glad for. Du er familiens sjarmør som vi alle elsker så masse. 

Bildedryss

Ha en fin lørdag.

FruBuckle❤️

Følg meg på:

Instagram: @frubuckle.no

Snap: tonemelon1

Facebook: Frubuckle

Svart fredag alle sammen!

Black month, black week, og nå endelig er black Friday kommet. Har Norge misforstått noe her? Black Friday er en dag i uken og ikke hele måneden. Og hva med noen litt bra tilbud på noe som vi trenger? Synes ikke 20 eller 30 prosent på noe utgående dritt ingen trenger, er noe å rope hurra over. Skulle ønske Black Friday kunne brukes til noe viktigere!

Min dag begynte som vanlig på Sats Madla med god gjengen. Love it!

De to siste dagene har jeg planlagt William sin bursdag, som vi skal ferie i dag. I går kveld ringer min mor meg og sier at alle tror de skal komme på lørdag. Altså sånn skjer uten søvn. Fikk ordnet opp så vi slapp å sitte her alene med ferdig dekket bord, mat, kaker og kaffe. 

Fikk kjøpt noen små ting på torsdag. Tross alt black week! Lol

Ha en fin fredag og gi noen du er glad i en ekstra god klem i dag. Det skal jeg. 

FruBuckle❤️

Følg meg på:

Instagram: @frubuckle.no

Snap: tonemelon1

Facebook: Frubuckle

Femti Femti!

Kjære torsdag. Mannen kommer hjem fra Bergen i dag og ikke bare for en vanlig friperiode, men han skal ha ferie. I am so happy! I dag hadde jeg en kort trening på Sats Madla, men en kort trening er bedre enn ingen. 

Det å bli småbarns mamma igjen er bare så kjekt! Bortsett fra en viktig ting. Søvn! Hvorfor gidder ikke lillegutt bare å sove en hel natt uten mas om pupp, vugging og kos. I skrivende stund er klokken ni på morgenen og nattens sønn snorksover frempå. Jeg forstår jo det! Han bestemte seg for å vær oppe og styre klokken fire på natten, men for meg er dagen igjen startet.

Løsningen for oss blir enkel! Femti femti! Lol. Mannen og jeg skal styre med lille gutt hver sin natt mens en av oss får sove i fred. Det når mannen er hjemme da….

Allikevel er det helt utrolig å se hvor lite timer søvn vi faktisk kan klare oss på. «Sleep when you die» som mannen sier. Jeg minner meg selv på at dette er en fase i livet og en natt blir det normalen igjen.

Krysser fingre, armer og føtter for en god natt søvn hver dag natt.

Til alle småbarnsforeldre der ute. Dere er amazing! Noen som kjenner seg igjen?

Kos dere på Black Friday i morgen.

FruBuckle❤️

Følg meg på:

Instagram: @frubuckle.no

Snap: tonemelon1

Facebook: Frubuckle

Hvordan snur du en dårlig dag til en god dag?

God onsdag kjære venner. 

Har du en fin dag? Min dag startet på Sats Madla for styrketrening og en spinning time. Meget digg! 

Har du spurt deg selv dette spørsmålet?

Hva gjør du for å snu dagen til noe positivt?

Det er helt normalt å ha en dårlig dag en gang iblant og noen dager merker du det fra det øyeblikket du står opp. Kanskje er kroppen tung, trøtt, konflikt på jobb eller kanskje er du bare dritt lei og irritert uten grunn. Av og til kan det være fornuftig å tenke over hva du kan gjøre for at humøret skal bedres. Enten kan du vær sur eller kan du snu på det.

10 tips for å snu en dårlig dag

 • Vær snill mot deg selv, senk kravene og gjør noe godt for deg selv.
 • Fokuser på hva som er bra.
 • Ta en pause
 • Treningsøkt eller en tur i skogen. Frisk luft med eller uten en god venn. Ha god musikk på øre eller bare nyt omgivelsene. 
 • Ta fram de tingene som du er takknemlig for i livet.
 • Å være sosial – møte venner.
 • Tenke gjennom hvorfor man er i dårlig humør og rette opp i situasjonen som er årsaken til det dårlige humøret. 
 • Nok søvn.
 • Et deilig bad med masse skum, stearinlys og en god ansiktsmaske. 
 • En god klem og en sjokolade.

Ønsker deg en fin dag og ta vare på deg selv.

FruBuckle❤️

Følg meg på:

Instagram: @frubuckle.no

Snap: tonemelon1

Facebook: Frubuckle

Sporty uke? Kickstart mandagen med trening

God mandag alle sammen. Ny uke og nye treningsmuligheter. Er du klar for en sporty uke?

Det fins mange grunner på hvorfor du bør trene. Nå nærmer det seg jul og ikke glem å vær aktiv. Jeg vet at mange har mye i kalenderen og nok å tenke på den siste måneden før jul. Jeg kan ikke få si det nok ganger! Treningen hjelper deg mot stress og du får bedre humør. Du blir sterkere, bedre helse, øker kaloriforbrenning og du får en fantastisk god følelse etterpå.  Just do it!

Fysisk aktivitet gir overskudd til å mestre hverdagens utfordringer. Lag den en god ukeplan og gjør det til din tid.

TRENINGSPROGRAM 

Denne økten kan gjøres bare med manualer, vektstang eller begge deler. Prøv den ut! Du får trent gjennom hele kroppen.

1.

 • Knebøy
 • Strakmarkløft
 • Armhevinger

2.

 • Thrusters
 • Stående roing
 • Hopp på step eller trap

3.

 • Gående utfall
 • Burpee
 • Stående skulderpress

På dette programmet kjører jeg supersett. Supersett kjører du to eller flere øvelser sammen uten stopp. 

Gjør deg ferdig med sett nummer en og ha litt pause før du går videre til sett nummer to og tilslutt sett nummer tre. Her kan du kjøre 3-5 runder 8-10 repetisjoner alt etter hvor mye tid du har til økten. 

Husk utetrening klokken seks! Det er kun to treninger igjen før juleferie. 

I kveld skal jeg på besøk til min beste venninne som har fått baby. Jeg gleder meg sånn til å få treffe lille prinsessen. 

Ha en aktiv mandag!

FruBuckle❤️

Følg meg på:

Instagram: @frubuckle.no

Snap: tonemelon1

Facebook: Frubuckle

HAPPY WEEKEND!

Da var jammen meg fredagen kommet allerede! Utrolig hvor fort ukene går. Jeg kick startet dagen min med en fantastisk god trening på Sats Madla. Ingen dager er som fredag når jeg treffer mine faste, gode folk som kommer på min kondisjon og styrketime. Just love it!

I dag måtte jeg haste meg hjem etter trening. William er syk med 40.6 i feber og Stian måtte på jobb. Stakkar babyen min. 

Resten av dagen skal jeg pakke med Oliver som skal reise til Spania med Wang ung i morgen tidlig. Heldige han! Jeg må ut å handle mat til helgen og vaske litt klær.

I morgen skal jeg bli med en venninne på CrossFit mot kreft. Arrangementet ble startet for fem år siden hos CrossFit Sentrum da en av medlemmene fikk kreft. De ønsket da å vise sin støtte ved å hedre ham og andre ved å sette fokus på forskning av kreft. Kreft er noe som angår de fleste av oss. Flott arrangement! Det blir en CrossFit økt til inntekt for kreftforeningen. Etter planen skal min mann og jeg på julebord med hans jobb, men vi må se an formen til William.

Hva er dine planer for helgen? 

Bestem deg for at det skal bli en fantastisk kjekk helg og vær god mot de rundt deg! Jeg ønsker deg en nydelig helg.

Mange gode klemmer.

FruBuckle❤️

Følg meg på:

Instagram: @frubuckle.no

Snap: tonemelon1

Facebook: Frubuckle

Er du i julestemning? Her er mine ti favoritt julefilmer

God torsdag. Det er jammen snart helg igjen. 

Har du lyst på litt julestemning nå før jul? Vi nærmer oss desember og jeg vil dele med dere de filmene som gir meg mest julestemning.

I morgen er det helg og ingenting er bedre enn å planlegge og slappe av i pysjen med noen gode filmer. Ta fram kosedress og et godt teppe. Jeg er generelt veldig glad i filmer, men jeg elsker det kanskje ti ganger mer i julen. Det er noe med hele stemningen rundt julen.

Filmen tre nøtter til Askepott og reisen til julestjernen MÅ jeg se vær juleaften, det blir ikke jul uten. Tror faktisk at jeg må se den i Australia i år med barna. 

Mine topp ti julefilmer

 1. Tre nøtter til Askepott
 2. Reisen til julestjernen
 3. Love Actually
 4. The holiday
 5. New years Eve
 6. Home alone
 7. Julekalenderen
 8. You can´t fight Christmas
 9. Christmas with a view
 10. Juleprinsen

Hva er din favoritt julefilm?

Jeg tror jeg kunne fortsatt i evigheter. Det er så mange koselige julefilmer. Det er lov å tyvstarte i november. 

Ha en nydelig torsdag i fin været!

FruBuckle❤️

Følg meg på:

Instagram: @frubuckle.no

Snap: tonemelon1

Facebook: Frubuckle

Osloturen ble ikke som forventet.

God kveld kjære dere. På mandag morgen reiste min mann, William og meg til Oslo. Han skulle på jobb på Gardemoen og jeg ble med for turen. Tanken var å jobbe med magasin gjengen. Altså. Å bo på hotell Gardemoen med en baby skal jeg ikke gjøre igjen! For det første var det skikkelig dårlig vær og etter bare fem minutter var vi kliss blaute. For det andre brukte jeg all min tid på vårt fantastiske kollektivtilbud der. Buss, tog og til og med taxi ble det etter NSB ikke hadde bilsete i bussen og betalte taxi for meg. Ikke minst må jeg legge til hvor dyrt det er. Mange hundre kroner for flybuss og flytog hvor en du skal dra. Leiebil neste gang.

William og meg fikk trent på hotellet.

Det var mye jeg ønsket å få gjort denne turen som ikke ble til. Besøke ei venninne på Røa, inn til sentrum og bli med på yoga time til Marte i magasinet. Heldigvis skal jeg tilbake til denne fantastiske gjengen allerede i januar og da uten mann og barn.

<3

William og meg hadde. en kjempe fin dag hos Marte på mandag og Anne Brith på tirsdag.

I dag har jeg fløyet i helikopter simulator. Det var skikkelig kult! 

Takk for denne gang Oslo.

Ha en fin kveld.

FruBuckle❤️

Oslo i morgen.

Søndag! Dette er min favoritt dag og det har jeg sagt hundre ganger før, men søndag altså den er spesiell. Jeg elsker den for det er dagen for å gjøre ingenting. 

Nydelige blomster som jeg kjøpte på fredag. Det gir meg hverdagslykke.

Men, i dag har jeg faktisk mye å gjøre for i morgen skal jeg til Oslo. Stian skal på jobb og William blir med meg. De andre barna blir hjemme hos besteforeldre. Pakkelisten er ekstra stor når mini skal bli med på tur så det er bare og henge i og sette i gang. Har ikke tatt fram koffertene en gang. Først skal jeg til Nærbø og se Marielle spille håndball. 

I går var vi på Gabrielle konsert og jentene hadde det kjempe gøy. Det ga mersmak og planlegging av en ny konsert i Oslo har begynt.  

Mammabanden vergene for jentene fikk beskjed ikke lov å drikke eller kjøpe alkohol.

Hva har du gjort i helgen?

Det er nydelig vær i Stavanger i dag. Ha en flott søndag og nyt den. Jeg blir oppriktig glad for så mange fine tilbakemeldinger fra dere. I love you all.

FruBuckle❤️

Følg meg på:

Instagram: @frubuckle.no

Snap: tonemelon1

Facebook: Frubuckle