BABYEN MIN ER ELLEVE MÅNEDER

Hello torsdag. I dag er min vaskedag og det er skikkelig kjedelig. Det er det siste jeg har lyst å gjøre. Må spenne meg i ræven for å komme i gang. Elsker følelsen når huset er rent og ryddig så nå må jeg bare sette i gang.

Babyen min ble elleve måneder i går og travel som aldri før. William prøver stadig ut nye grenser og er ofte ute på oppdagelsesferd rundt i huset. Han samler inn ny erfaring. Her i huset er det mye trapper og det syns William er tipp topp. Han klatrer på alt så nå har vi endelig fått satt opp trappegrinder. Takk gud! Han tar på alt, beveger på alt, noe har knust og lurer på hva som lurer seg bak en skapdør eller skuff. Barn blir frustrert når det ikke får lov til å gjøre det de vil, men en baby på elleve måneder er lette å avlede. Finner alternativer som han kan leke med i stedet. Det har vært litt knall og fall, men heldigvis bare små fall.

William er en sosial, glad i mat, sover stort sett bra, godt humør og en skikkelig sjarmør. Her hjemme er han familiens midtpunkt som alle bare vil leke, kysse og klemme med. 

Nå skal mannen og jeg på en treningsøkt på sats med William på barnepass.

Kom på Sats Madla klokken 09.00 i morgen og ble med på gruppetrening.  

Ha en fin Helloween!

FruBuckle❤️

Kjellerhotell

(reklame)

Det er allerede onsdag og dagene flyr unna.

Starten på uken har vært bra med to treningsøkter. Nå må jeg bare «keep up the good work». Har du fått inn noe gode treningsøkter denne uken?

Med to ungdommer i hus ser vi at vi trenger mye plass. Her i huset er det som regel ikke bare en til overnatting. Det blir ofte to og tre. Da er det ganske greit at vi kan velge når vi vil leie ut. Løsningen for oss er Airbnb. Genialt! Vi leier ut når det passer oss og vi har tilgang til en kjekk hybel med stor TV og deilige sofaer.

Vi driver et «liksom» hotell med skifte av sengetøy, vaske og kaste boss men hybelen holder seg «fresh» ren og vi har plass til familie, venner som kan overnatte. Har noen erfaring og tips med kortidsutleie?

Se leiligheten på Airbnb her.

Lær om Airbnb på denne «referal linken» om dere vil bruke den.

I går var jentene og meg ute i byen, spiste og så Grusomme Måns på teater. Det var kjempe kjekt. Tror jentene satt pris på å ha litt tid med mammaen sin helt for seg selv.

I kveld skal jeg på besøk til en venninne og gleder meg til det.

FruBuckle❤️

SISTE 11. måneder

God mandag alle sammen. 

Dagen i dag startet tidlig før de andre i huset har våknet og jeg nyter stillheten. De siste elleve månedene har det jammen skjedd mye i mitt liv.

 • 30 november kommer gullet William til verden.
 • 6 uker gammel reiste William på sin første tur. Tur til København og Malmø. Vi heier på Oliver som spiller fotball. 
 • Fem uker gammel blir William døpt.
 • Heldige meg som er en av forlovende til Tine og i februar er det utdrikningslag.
 • I mars sa Tine og Dennis ja til hverandre. 
 • Stian, William og meg reiste til Tenerife.
 • Mai var vi en gjeng barseljenter som reiste på tur til Spania for en uke og der startet jeg bloggen. 
 • Prinsen min Oliver konfirmerte seg.
 • Maiken min gode venninne og meg løpte hafrsfjordløpet.
 • Kim min bror og meg var med på trolljegerprøven.
 • Stian, Linnea, William og meg kjørte til Sverige.
 • Stian, William i vognen, Linnea, Marielle og meg løpte North sea run sammen.
 • Linnea, William i vognen og meg løpte Mosvannsløpet. 
 • Min fantastiske gode pappa som jeg savner hver dag ble syk og så ufattelig trist døde.
 • Dagen før ryfastløpet finner jeg ut jeg skal løpe mitt første halvmaraton.
 • Jeg reiste på influenser tur til Tromsø.
 • Babyshower for Tine.
 • Jeg blir med i et magasin!

Det har vært noen innholdsrike måneder. Det er viktig å holde seg aktiv å ha nok og gjøre. Jeg har litt planer framover som jeg skal fortelle i et annet blogg innlegg. 

I dag er det utetrening klokken 18.00. Kom og bli med. Ha en fin mandag.

Følg meg på:

Instagram: @frubuckle.no

Snap: tonemelon1

Facebook: Frubuckle

I morgen skal jeg ha mitt. første innlegg i magasinet og det blir en introduksjon av meg selv.

FruBuckle❤️

SUNDAY FUNDAY

God morgen! Var det deilig å kunne sove en hel ekstra time? Eller var du en av de som glemte det ut?  Dessverre så satt ikke William pris på den ekstra timen og våknet klokken 06.00. Da er det ingen bønn. Opp og hopp iallefall opp.

Nå skal Stian på jobb, William sove og jeg jobbe foran PC. Hva er dine planer for søndagen?

Et lite tips nå som Helloween nærmer seg. Det er kjekt å lage litt pynt sammen med barna. Stian var innom tiger i går og kjøpte to gips hoder til femten kroner stykket, malerkoster og maling på normal. De syns det var tipp topp og resultatet ble kjempe bra. Ny pynt til stuen.

Når Stian kommer hjem fra jobb skal vi på en joggetur, styrke i garasjen og bursdags feiring til familie. Denne kakemonsen gleder seg. 

Hva er dine planer for denne søndagen?

Følg meg på:

Instagram: @frubuckle.no

Snap: tonemelon1

Facebook: Frubuckle

FruBuckle❤️

BIG NEWS! Grunderlivet.

Nå blir det jammen meg travelt framover.

Kjekk ut dette nettstedet https://www.annebrith.no/om-oss. Det er et magasin som har ulike spalter om hverdags ting for kvinner.  Jeg skal ha fast spalte hver tirsdag om trening og kosthold. Jeg kommer til å dele min kunnskap om trening, kosthold og hvordan ha en sunn livstil. Whohoo dette blir gøy! Fantastiske kjekt å få mulighet til å arbeide sammen med seks andre flotte kvinner med dette spennende nystartede magasinet. Sammen er vi sterke!

Nå gleder jeg meg til å lære mye nytt, samarbeide og jobbe knall hardt med det beste magasinet i Norge. Nå blir det en tur til Oslo for videre planlegging.

Mitt første innlegg blir nå på tirsdag.

Ha en fin lørdag og kos deg med noe ekstra godt i dag. Fordi du fortjener det.

FruBuckle❤️

BABYSHOWER TIL TINE MOR.

Tine vår skal ha baby nummer tre! En jente. Jeg gleder meg sånn til å dra på sykehuset på baby besøk. Elsker de små nurkene. 

Babyshower er kjempegøy. Det er en fest som holdes for å feire et kommende barn. Gjestene har ofte med seg gaver som kommer til nytte etter fødselen. Det har lenge vært populært i USA, men også nå i Norge de siste årene. Det er vanligvis venninner til den kommende mor som arrangerer festen, vanligvis når mor er seks til åtte måneder på vei. Tine har tre uker til termin så da var det var på tide. 

Dette tror jeg den siste babyshower jeg er med og arrangerer. Vi er åtte jenter i foreningen og det blir snart 23 friske, flotte, barn tilsammen.  “JernErna“ burde vær ganske fornøyd med denne flinke forenings gjengen. 

Det var en kjempe fin feiring der alle bidro og hadde med seg hver sin ting. Jeg stod for pynt, snacks, gave, bindkake og hus. 

Denne gode kaken laget John mannen til Maiken.
Denne nydelige bleiekaken laget Maiken og Maiken❤️

Nå venter vi i spenning. Masse lykke til vennen. I morgen skal jeg fortelle dere noe jeg gleder meg skikkelig mye til og dele med dere.

Dagen startet på Satsmadla og i helgen skal jeg jobbe med det jeg skal fortelle dere i morgen. Wohoo.

Ha en fantastisk fredag!

FruBuckle❤️

Fashion week!

Reklame I Elfridaelvira

Som tidligere nevnt er jeg ambassadør for https://elfrida.shop så i går var jeg og tok ut klær for vår/sommer kolleksjon fra Petit. Så kjekt å få bli med på det. Kolleksjonen var bare lekker og går opp til 16 år. Jentene her i huset jublet for de skal være prøve modeller. Det ble tatt inn også litt til gutt og William ska få sine første oppdrag som modell.

Jeg er stolt ambassadør for ElfridaElvira. Nettsiden har fått mange nye merker og mer skal det bli. Som jeg har sagt før blir dette et samarbeid hvor jeg får gleden av å vær med på mye spennende. Alt ifra innkjøp til promotering. Jeg skal på «fashion week» i Oslo! Dette skjer i februar. Vi kommer også sette opp «events» for de som vil være med å se og shoppe litt om de vil. VIP style!

Jeg tenker å ha en kundekveld her hjemme hos meg. Kommer du? Vi stiller med cava, kake og masse kjekke klær.

Gå inn på nettsiden https://elfrida.shop.

Ellers har jeg noe veldig kjekt å fortelle snart…. 

Nå skal jeg motivere meg til å ta en utetrening. Nyt dagen.

FruBuckle❤️

NORDENS Paris, Tromsø by night

Reklame I Malangen Resort

Endelig Malangen Resort! Bare litt forsinket. Slik er værgudene og i nord skifter været raskt. Når vi kom ble vi servert velkomstdrink og en liten snack foran peisen før middag. Det var herlig for vi var egentlig litt slitne, sultne og kalde etter å være på fjorden. Middagen var tre retter med reinsdyr som hovedrett. Fantastisk godt, kjempe god stemning med en prisutdeling etterpå. Tre priser ble gitt ut og jeg fikk en av de. Jeg vant pris for å være glede sprederen. Wow! Jeg ble så glad.


Etter middag tok vi bilder og hilste på de fine Husky hundene etterfulgt av bålkos med kaffe. Fikk se nordlyset for min første gang. For en magisk arktisk stemning!

Etter en lang busstur tilbake ble det Tromsø by night for de som ville det. Jeg var selvfølgelig klar for det, LOL.  For en amazing tur!

Jeg har trent styrke i dag og det var ubeskrivelig digg. Vinneren på instagram trekkes om et par timer. Fortsatt sjans og bli med. Ha en nydelig dag.

FruBuckle❤️

Følg meg på:

Instagram: @frubuckle.no

Snap: tonemelon1

Facebook: Frubuckle

LØRDAGEN I TROMSØ. Ikke helt som planlagt.

Reklame I Tromsø friluftsenter, ribe events og bærbar.

God morgen tirsdag. Jeg fikk endelig trent i går å håper på en økt seinere i dag. Nå skal William og meg på et spennende møte.

Natt til lørdag sov jeg åtte timer i en deilig hotellseng. Jeg kunne sovet lenger, men pliktene kaller. Det har jeg ikke gjort siden jeg fikk William. Så Luksus! Dagen startet med foredrag allerede klokken ni så det var bare opp og hopp. Det var innholdsrikt, inspirerende og jeg lærte en masse. 

Så var det tid for lunsj. Bærbar mat kom og leverte tidenes lunsj. De har stort utvalg av sunn og godt mat. De bryr seg og om bærekraftig mat. Beger og sugerør er laget av miljøvennlig PLA-plast som kan kastes i matavfallet. Jeg spiste “smoothiebowls”. Det så fantastisk ut og smakte himmelsk. Altså det er det beste jeg har spist. Er du i Tromsø så kan jeg anbefale deg denne plassen.

Etter lunch gikk vi samlet ned til ishavshotellet. Været viset seg fra sin beste side og det passet bra når vi skal ut på havet. Vi blir delt i fire grupper. To av gruppene skal på to forskjellige båter og to grupper på to forskjellige rib båter. Jeg kjørt rib. Det var så gøy! Altså det været, den stemningen og den naturen kan ikke beskrives altså. Det var nydelig. 

Plutselig endrer været seg. Solen forsvinner å det begynner og snø. Vi begynner å bli ganske kalde, men tv2 må ta en siste filming så det bare og bite tennene sammen. Når vi omsider kom tilbake i båten tok det litt tid før jeg fikk varmen i meg. Varmen kom fort når noen kom på vi skulle ha nøtt eller sannhet leken. Kan si vi ble godt kjent. Lol.

Båtturen skulle opprinnelig ta to timer, men på grunn av været forandret seg og det ble is på sjøen ble det ikke som planlagt. Vi kunne ikke legge til Melangen Resort så vi måtte legge til en annen kai og ble noen timer forsinket.

Nå ble det mye skriving her. Forsettelsen følger. Jeg fikk en pris…..

I kveld trekker jeg vinneren av instagram konkurransen. Du kan kan fortsatt bli med. Gå inn på min instagram profil nederst på siden.

Følg meg på:

Instagram: @frubuckle.no

Snap: tonemelon1

Facebook: Frubuckle

Ha en fin tirsdag fine folk.

FruBuckle❤️