Pappa har fått fred.

Min kjære fantastiske pappa sovnet stille inn 21.09.2019.

Jeg savner deg sånn allerede og skulle ønske vi fikk mer tid i sammen. 

Det tok akkurat fire uker før du fikk diagnosen kreft til livet ditt tok slutt. Ufattelig vondt å trist og se deg bli så syk da vi er så uendelig glad i deg. Du var så utrolig sterk i dine siste timer, du sa ha det til alle, ønsket oss hjem og brukte mye av dine siste krefter til å klemme Linnea og si du var glad i henne. Vi er dine barn og kjære av deg og det er vanskelig å forstå at ditt liv har tatt slutt. Vi sørger nå og sitter igjen med trøsten av at du ikke lider mer.

Vi elsker deg Pappa og Bestefar.

FruBuckle❤️

Pappa er døende.

Beskjeden vi fikk på sykehuset var at pappa sin kroniske leukemi har gått over til akutt leukemi. All behandling er stoppet. Pappa venter på plass på lindrende sykehjem nå. Han blir bare tynnere og dårligere for hver dag. Alt vi kan gjøre er å besøke han så mye som mulig slik at han kan være omgitt av de nærmeste nå som livet går mot slutten.

Tiden nå er forferdelig. 

FruBuckle❤️

Når fasaden brytes ned.

Det er tirsdag og jeg skal på informasjonsmøte på sykehuset å høre videre om pappa. Dette gruer jeg meg til.

Det har gått over tre uker siden pappa ble syk er og forsatt innlagt på sykehuset. To uker siden pappa fikk diagnosen leukemi. 

Dagene her hjemme med fire barn må gå som vanlig. Jeg merker at det er pappa som er i hodet mitt hele dagen. Når jeg står og lager middag og visst barna snakker med meg er jeg ofte fraværende. Dagene går, men i kroppen min er det mye følelser. Du skal være en god mamma, kone og prøve å vær der for pappa. Det er veldig vanskelig situasjon. Hvis det går en dag uten å ha besøkt Pappa sliter det på samvittigheten. Det er jo han som ligger der mutters alene, på sterke medisiner og vet ikke veien videre.

Det er i disse dager du ser hvem som er dine gode venner. De som forstår deg. Jeg er en person som helst vil gjemme meg i slike stunder. Det varmer når gode venner tar initiativ med en liten kontakt og hilsen. Takk for mange gode samtaler, turer og besøk fra de beste. 

FruBuckle❤️

MANDAG OG NYE MULIGHETER!

I dag er det mandag, yes! Ny uke og det er mye på agendaen. Foreldremøte på Wang, jobb, utetrening, mosvannsløpet med Linnea, vanlige aktivitetene og 40 års dag på lørdag. 

Skal du løpe mosvannsløpet? 

Ellers har vi sprunget Sikorsky run på sola i går hele familien. Marielle og Linnea imponerer og vær er ingen hinder. Bilder før løpet.

Like glade og godt fornøyd med egen innsats etter løpet. Det blåste så mye at vi hadde sand i både øyne, hår og for William som satt godt inni vognen.

Jentene vandt helikopter tur etter en god kollega av mannen ga dette vekk til Marielle og Linnea. Veldig snilt! Sykt kult og Vestlandsværet var på sitt beste (stiv kuling). 

Nå skal jeg ha en liten treningsøkt i hagen, besøke pappa på sykehuset med Stian og William og så skal jeg på kveldsvakt. 

UTETRENING BLIR TIRSDAG KLOKKEN 19.00!

Ha en nydelig mandag.

FruBuckle❤️

Hei søndag!

Det er dagen derpå, men likevel en aktiv dag.

Velkomst drink!

Gud så koselig i går med fire stjernes middag! Kjekt å vær med folk som gir deg glede og energi. Mannen lagte potetsuppe med trøffel olje og brød til forrett.

klippfisk med asparges, bacon og erter stuing til hovedrett.

Jeg lagte sjokoladekake til dessert.

Terningkast 6 fra meg til Stian.

<3
Det var mye lot og løye.
Moscow mule.

Gleder meg til neste gang. 

Ha en nydelig kveld.

FruBuckle❤️

PARTY WEEKEND!

Endelig helg!

Denne helgen skjer det mye. I dag startet dagen min med timene på Sats og nå skal jeg videre til akuttmottaket og jobbe kveld. Det gleder jeg meg til. Jeg er heldig som elsker jobben min. 

Tusen takk Janne for du er så utrolig snill og god❤️ Jeg skal skikkelig kose meg med bok, te og sjokolade. Gleder meg til søndag. Tenk å ha så fantastiske mennesker på timene mine.

I morgen blir det fire stjerners middag her hjemme hos oss og det blir stor stas med gode venner på besøk. Jeg skal dele meny og underholdning med dere på søndag. Kan ikke røpe noe ennå. Spennende å se hva terningkast vi får. William er mye bedre i dag og håper han er frisk som en fisk i morgen og klar for sin første overnatting hos mormor. Hun gleder seg!  

På søndag skal hele familien springe et løp arrangert av jobben til Stian på sola. Godt det skal blåse opp mot full storm. Oliver får fritak for han skal spille kamp. I fjor når vi løp var jeg gravid i uke 30 og satser selvfølgelig på bedre tid i år. Du kan vinne en helikoptertur og i fjor vant Linnea, men vi hadde allerede dratt i fra premie seremoni. Denne gang venter vi til utrekningen er over. Linnea var ganske sur på oss. For en innholdsrik og kjekk helg vi skal ha.  

Hva er dine planer for helgen?

Mange gode klemmer.

FruBuckle❤️

JEG ELSKER Å DULLE I HUSET

Tenk vi har komt til torsdag og i morgen er det allerede helg. Fytti katta dagene flyr! Stian har vært på hytten og hjulpet foreldrene sine med å legge opp strøm. Siden William ble syk i går fikk jeg ikke besøkt pappa på sykehuset, men har snakket med min bror og pappa hadde en bra dag. I natt var jeg så trøtt at jeg tok opp William sin vogn på soverommet. Desperat etter søvn. To netter på rad med lite søvn kjennes på kropp og sjel. Tusen takk Maiken for fine blomster til meg og sjokolade som jeg skal levere til pappa. Det varmet hjerte mitt.

Takk Maiken! Nå har jeg servietter klare til lørdag.

Jeg liker å vaske, dulle og ommøblere rundt i huset. Det er sjeldent jeg kjøper noe nytt, men det føles nytt når det får en ny plass i huset. Jeg deler noen bilder med gjeste toalettet vårt.

Disse er kjøpt på normal. Elsker de!

Ha en fin torsdags kveld!

FruBuckle❤️

FIRE STJERNERS MIDDAG!

God kveld. 

Tenk det er allerede onsdag i morgen. Jammen flyr dagene!

På lørdag skal vi ha fire stjerner middag. Vi kjører hele pakken med middag, underholdning og terningkast. Vi er seks stykker og vi er første par ut. Dette er nytt for oss og det blir skikkelig kjekt. Menyen er klar, men det er verre med underholdningen. Har du noen tips om underholdning?

Ellers syns jeg dagene er tunge og jeg har veldig lite energi. Det er mye tanker. Jeg ber for at pappa snart blir bedre.

Ha en fin kveld!

Klem fra meg til deg.

FruBuckle❤️

HELP! JEG TRENGER SØVN TIPS. For småtroll…

God søndag. 

Den beste dagen i uken her igjen! Den har vært fin, men litt travel. Mamma har bursdag! Gratulerer med dagen beste Mamma og Mormor!

Ellers har Mamma, William og meg vært hos pappa i dag en god stund på sykehuset. Han var mer våken enn på lenge så det var godt. Ellers har jeg hatt utetrening og Stian har brukt hele dagen i Haugesund med Oliver som spilte kamp. Viking tapte.

Etter sykebesøk på fredagen tok vi båten til Kvitsøy. Kvitsøy er bare en så koselig øy! På kvelden ser du fyrets lys sveipe over himmelen og det skaper en så magisk stemning. Vi hadde en veldig fin kveld med gode venner, kjekke samtaler og fantastisk mat. På lørdag var det «Kvitsøymilå». Så gøy

Kjekt opplegg for store og små med en spenstig «biathlon» (Rockman) for de sprekeste som gikk over holmer og skjær med svømmetapper. Mannen og jeg ble inspirert! Bør vi stille neste år i våtdrakt for denne etappen?  

Jeg trenger søvn tips til lille William som har laken skrekk. Han er den snilleste gutten om dagen, men bare han ser den sengen er det skrekk og gru. Griner og griner. Nesten aldri kveld på oss lenger. Noen som har råd?

Ha en fin kveld.

FruBuckle❤️

Status quo

God fredag alle sammen.
Tusen hjertelig takk for alle telefoner og meldinger med omtanke. Det varmer. Pappa er forsatt på sykehuset og tilstanden er uendret. Holder forsatt på med prøver og leter etter svar.
Etter sykebesøket ble det en koselig båttur til kvitsøy for å vær med venner til imorgen. Det skal bli godt å koble av en kveld. I morgen skal vi springe kvitsøy milen før båtur og så hjem til Stavanger.
God helg! Ha en nydelig kveld⭐️
FruBuckle❤️