GULLET MITT ER NI MÅNEDER I DAG!

ITS FRIDAY!

Nå har jeg begynt å ha timene mine på Sats Madla igjen og det var rett og slett stein kjekt. Gleder meg til neste fredag allerede, men da begynner timen klokken ni. Heldigvis! Jeg syns det var for seint å begynne klokken klokken halv ti da er liksom halve dagen gått. 

Lille prise gullet mitt er hele ni måneder i dag. Tenkt det! Han er en sta gutt som forsatt ikke tar flaske eller tutt, men en blidere gutt skal du leite lenge etter. Det er en gang til dagen jeg savner tutt og det er med leggetid. Det er da kun pupp som gjelder å da er det vanskelig for andre og legge han enn mamma. William har lakenskrekk og vil helst vær med familien enn å legge seg så det er en liten kamp hver dag. Jeg trøster meg med at dette er bare en liten periode og koser meg så utrolig mye med William sjarmtrollet mitt. Han smiler og sjarmerer de fleste som hilser på han. Han er ellers en aktiv gutt som drar seg rundt over alt og utforsker planter, trapper, stoler, under bord og alt som ser spennende ut. Mat er han glad i om det er noe som faller i smak ellers kan det bare vær. Han er familiens midtpunkt og alle viser han utrolig mye kjærlighet. Han er en heldig gutt som er elsket av alle sine tre søsken som krangler om klemmer og kysser.

Har du noen spørsmål til meg eller noen tips om hva du ønsker jeg skal blogge om send meg en melding på facebook eller instagram.  

Fredag kveld er en favoritt og roen fra uken senker deg. Nyt den!!

Instagram: @frubuckle

Facebook: Frubuckle

FruBuckle❤️

KJÆRLIGHETSTUR ER BESTILT!

Kjære lesere håper dere har en fin torsdag. Torsdag er min vaskedag og det er godt det er gjort før helgen. Hva skal du denne helgen? Jeg skal på hyttetur med noen kollegaer fra akuttmottaket. William har ikke sovet over hos noen ennå var vi så heldig at han fikk bli med. Gleder meg til hyttetur med jentesnakk, mat og god vin. 

Wooohoo kjæreste tur er bestilt i mai! Vi skal til Barcelona med mange andre par. Det blir skikkelig gøy! Jeg syns det er viktig og ha en lang helg i året for å bare kunne vær oss uten barn. Hva gjør du for å pleie kjærligheten?

Nå sitter jeg å kose meg med sjokolade og vin. 

I morgen har jeg gruppetimer på Sats Madla klokken 09.30.  Jeg gleder meg! Heng dere på.

FruBuckle❤️

OPPSKRIFT PÅ SUNNE SØTE VAFLER!!

HELLO ONSDAG!!

Det fine været forsetter og jeg elsker det. Ble ikke noe treningssenter på meg i dag heller. William og meg gikk oss en lang tur. 

Jeg syns det er veldig kjekt at dere kommenterer innleggene mine. I dag fikk jeg mange gode tips om sparing og familien har begynt shoppestopp konkurranse. Det var et kjempe bra tips. Får nesten bare se hvem som vinner, men jeg vil bli vinneren!! Tips til premie for den som vinner?

Oppskrift vafler 20-24 stykker. 

Ingredienser: 

 • 8 egg
 • 1 boks mager kesam
 • 200 g havremel
 • 120 g speltmel
 • 5 ss honning
 • 10 dråper stevia (samme hvilken smak)
 • 1 ts økologisk vaniljepulver
 • 2 ts bakepulver
 • 2 dl mandelmelk
 • Smør til steiking

Slik gjør du:

Rør sammen alle ingredienser i en blender og la røren svelle i ca 10 min eller lengre. Visst du ser røren blir for tynn eller tykk justerer du med mer tørrvare eller mer væske. Steik vaflene i et smørt vaffeljern. Enklere blir det ikke. 

Vaflene er fantastisk gode til middag, kvelds og frokost. Du kan ha på syltetøy, vanilje kesam, og ost. Det du liker. Jeg lager mange vafler og fryser de i porsjons poser og tar de opp på morgningen. Da er de ferske og gode klar til matpakken. 

Jeg har bestilt nok en til tur…..Det var dagen før shoppestoppen. Hehe. 

Kan noen gjette hvor den turen går hen? 

FruBuckle❤️

SHOPPE STOPP!!!! IKKE BARE FOR MEG.

No more shopping…. på lenge!!! Hele familien har nå shoppe stopp og det kommer til å bli en utfordring. Jeg har svart belte i shopping og det har jentene mine og, men nå er det nok. Vi skal spare penger til Australia. 

Det er så mye kjekkere å handle når du er på ferie og du har spart penger. Da er det fortjent. 

Jeg skal ta vakter på sus, timer på Sats og ha utetrening i hagen. Nå skal jeg bli rik!!! Yeah right haha.

Vi reiser i juletider og sparer penger på å ikke kjøpe en eneste julegave, pakkekalender gaver eller julemat. Bare bruke penger på oss. Ingen julestress for meg dette året. Det skal rett og slett bli fantastisk og ikke minst at familien er samlet for nesten fire uker. Det er en sjeldenhet! I love my family.

I dag har jeg trent ute her hjemme siden det er så fint vær. Etterpå skal jeg på syke besøk, bade i Stokkavannet og foreldremøte på kannik skole. 

I morgen skal jeg legge ut oppskrift på noen stein gode, sunne vafler som jeg lager ukentlig her hjemme.

Nyt sommerkvelden.

FruBuckle❤️

VI SKAL REISE TIL!!!

God mandag.

OMG!! Vi har bestilt flybilletter til Australia. Jeg gleder meg sånn at jeg har sommerfugler i magen. Reisetid 35 timer!!! Er det mulig? Hvordan skal dette gå med lille William på et år?

Noen som har erfaring med så lang reise med små barn?

Jeg tenker at det går sikkert greit. Nå er det planlegging om hva vi skal finne på og vi har allerede masse vi vil. Jeg skal jallfall besøke der de spiller inn home and away. Love it. Har jo sett det siden barneskolen. Hehe. Vi korter ned på vinteren og feirer jul og nytt år i område Sydney. Cant wait. 

Sommeren er tilbake. Så deilig! Siste del av sommeren må nytes nå. Snart er det høst. Etter utetreningen i dag ble det en dukkert i Stokkavannet. Alle badet unntatt meg. Jeg måtte passe William. Lol.

Min mann har reiset til Kristiansund for 10 dager og det er ganske kjedelig kjenner jeg nå. 

Ha en fin kveld i den herlige varmen.

FruBuckle❤️

ENDELIG FERDIG!!

God søndag.

Jeg har vært på jobb hele helgen Tipp topp tommel opp. Det var så kjekt å være tilbake til jobben og gode kollegaer på den travle akutten. Helgen fløy avgårde. Jeg har endelig etter snart ni måneder fått gjort William sitt rom ferdig. Vil vise dere noen bilder.


Mandag i morgen! Ny uke med nye muligheter.

I morgen skal jeg fortelle hvor vi skal reise til julen. Nå er det snart i boks!!! Wooohoo som jeg gleder meg.

Ha en nydelig kveld.

FruBuckle❤️

BACK TO WORK!

God fredag alle sammen!

I går brukte jeg dagen hjemme for å få orden i huset. Med seks i familien er det nok å henge fingrene i og jeg kan ikke akkurat «skrøyda» av innsatsen til barna. Noen tips til å få barna til å bidra mer? Ingenting slår følelsen av et ferdig ryddet og vasket hus. Da fortjente jeg rødvin og sjokolade til kvelds. Små gleder. Viktig å gi seg selv belønning. 

Linnea, William og meg var ute på en liten joggetur på tre kilometer etter hus rengjøringen var ferdig for å få litt frisk luft. Øver oss til løpet vi skal springe sammen og hun imponerer meg altså. Hun jogget i bra tempo, ingen stopp, ingen klaging og jabbet i ett. Klapp på skulderen til Linnea. 

I dag skal jeg faktisk på jobb på akuttmottaket på sykehuset. Ohhh lord! Det er veldig lenge siden, men jeg gleder meg. Jeg sa ikke bare ja til en vakt, men tre. Hele helgen fredag, lørdag og søndag! Skal virkelig få kjenne på jobblivet igjen. Gruer meg litt til å være borte for lille babyen min. Så lenge har jeg ikke vært borte fra han. Det går nok bra men det er typisk at vi mannen og må på jobb samme tid men, hun fantastiske mammaen min stiller opp nok en gang og hjelper oss. I love you mom!

Nyt helgen folkens!

Frubuckle❤️

EN TING KOMMER ALDRI ALENE!

Allerede torsdag! What!! Dagene flyr altså. Jammen må vi nyte dagene.  Snart helg igjen. 

Vi har nettopp fått leid ut en av leilighetene våres. Ja vi snakker for noen dager siden. I går fikk jeg en ny melding om oppsigelse fra en annen leietaker om at han sa opp leiligheten. NO!!! Here we go again.. Jeg føler nesten at det ordtaket «en ting kommer aldri alene» så ofte stemmer. 

I går hadde jeg nok en utetrening. Skikkelig gøy!! Gleder meg til søndag og håper vi blir en god gjeng. Heng deg på. 

Mannen har reist til Sørlandet med farmor, barneseng og klesskap mens jeg er hjemme med barna. I dag blir det ingen trening, men vasking av hus. Det trengs. 

Har du planer for helgen?

FruBuckle❤️

SPENNENDE TING PÅ GANG!

REKLAME.

I går var jeg på møte med ei barndoms venninne, Fillipa. Vi er begge hardt arbeidende mødre som alltid hatt ståpå vilje. Nå har Fellipa startet en nettbutikk som heter «Elfrida & Elvira» med fantastisk flotte barneklær for jenter fra baby til fjorten år. Helt unike mote klær!

Kun i dag! Har DU mulighet til å bestille fra nettsiden med 30 prosents rabatt i nettbutikken ved å bruke rabatt kode (frubuckle). Sjekk ut nettbutikken http://elfridaelvira.no for å se den flotte tidløse kolleksjonen.

Dette blir et samarbeid hvor jeg får gleden av å vær med på mye spennende samt lære mer. Alt ifra innkjøp til promotering . Jeg skal på «fashion week» i Oslo! Vi kommer også sette opp «events» for de som vil være med å se og shoppe litt om de vil. VIP style!

Ha en fantastisk dag!

FruBuckle ❤️

http://elfridaelvira.no

3 GODE MATPAKKE OPPSKRIFTER!

Heihei alle sammen.

Nå har er det tirsdag og mandagen her i huset ble ganske så travel. Utetreningen var så kjekk. Det var god læring for meg og jeg er ser frem til å lage nye kjekke økter fremover.  Jeg gleder meg til i morgen til neste utetrening. 

Jeg har sagt det før, men sier det igjen. Her i huset liker ikke barna skiver. De er kresne og vil ha annen mat. Allerede i helgen planlegger vi matpakken for noen dager fram i tid. På søndagen laget vi:

PASTA SALAT

Du trenger:

 • Fullkorn pasta
 • Småretts skinke
 • Mais
 • Agurk
 • Tomat
 • Salat
 • Paprika

Framgangsmåte:

 • Kok pastaen og la den bli kald
 • Hakk opp agurk, paprika og salat
 • Bland alle ingredienser sammen i bolle. 
 • Server med dressing og brød visst du ønsker.

LOMPEPIZZA

Du trenger:

 • 1 pakke med speltlomper (kan bruke vanlige)
 • Ost
 • Skinke
 • Ketchup

Framgangsmåte: 

Jeg bruker vaffeljernet. Legger en speltlompe oppi med det jeg måtte ønske å ha på og legger den andre oppå. Soo good!

SMOOTHIE:

Du trenger 

 • 3 poser økologisk jordbær
 • 1 pose økologisk mango
 • 5 dl mandelmelk
 • 1 banan visst du har en godt moden. (trenger ikke)

Først hiver du oppi mandel melken i blenderen deretter alle bærene. 

Kjør blenderen til du får en tykk smoothie og hell over i en beholder som kan tas med på skolen. Kan fryses og tas opp på morgningen så holder den seg kald ganske mange timer. 

Smoothie er perfekt å ha med som matpakke. 

Å drikke smoothie er en fin måte å nå dine fem om dagen.

En søt, frisk og populær smoothie proppfull av smak av jordbær uten tilsatt sukker.

Ha en fin tirsdag!

Følg meg gjerne på:

Instagram: @frubuckle Facebook: Frubuckle Snap: tonemelon1

FruBuckle❤️