SLEEP WHEN YOU DIE!

(William Wild Bill Buckle 8mnd….)

God kveld fine folk.

William grein i to timer i natt fra klokken fem til syv og når vi endelig sovnet ble vi vekket klokken ni av arbeidere som jobber på parkeringsplassen. Ganske lei av det bråket i mange uker nå.  

Halv ti var jeg i bilen og på vei til trening. Ikke verst. Jeg skal være vikar for en gruppetime på tirsdag og må øve. Gleder meg til å ha timer igjen.

Gullgutten William er åtte måneder i dag! Syns nettopp jeg skrev et innlegg om at han var syv måneder gammel. Please kan tiden gå litt saktere. Merker at han har blitt litt større. Han liker mat godt, han er blitt mer for seg og har blitt en bestemt liten gutt. Som sagt tidligere har han fått sykt laken skrekk! Lol. Skal få meg seg alt og elsker å være med oss. Han er jo så fornøyd om han slipper å ligge i sengen. Ler og prater selv om han er trøtt. Jeg koser meg så mye med denne godgutten så gir meg så mye glede og kjærlighet.

Ellers har jeg vasket huset i mange timer. Sykt kjedelig. Det var mye og ta igjen etter alle disse fine soldagene. Nå er det rent og pent. I love it!

Noen anbefalinger hva Linnea, William og meg kan finne på til helgen? Mannen er bortreist på jobb og vi har sykt innefeber.

FruBuckle❤️

HURRA FOR FERIE!

Vekkerklokke på i ferie… Oliver krever å ha frokost hver dag klar klokken halv ni og skal deretter kjøres til Jåtten for trening etterpå. Ungdommen i dag har det helt annerledes enn det jeg hadde det! Sånn jeg husker det tok vi buss eller sykkel over alt! Jeg kunne ikke regne med at foreldrene mine kunne kjøre meg overalt. De tre ukene Oliver hadde ferie gikk så altfor fort, men en fordel er at jeg må stå opp tidlig er at jeg kommer meg på trening. Jeg må hente han igjen tolv. Da er han sulten. «Er maten klar hjemme» spør han i det han setter seg i bilen. Gud en må tåle litt med ungdommer ass! Sånn går dagene med ferie, men jammen ikke fri.

Ellers har vi vært en tur på IKEA for å kjøpe en lampe til leiligheten vi skal leie ut. Ting må «shines opp»! En av fordelene med IKEA er at en kan kombinere dette med middag for alle. LOL! Kan anbefale Kjartans burger og William fikk gratis middags glass.

Håper på å få en god natt søvn nå som temperaturen har gått ned.

Er din ferie slutt?

FruBuckle❤️

LIFE IS GOOD!

God kveld.

Jeg våknet skikkelig trøtt i dag og hadde ingen trenings lyst, men det hadde min mann. Heldigvis!! Det er godt å ha hverandres motivasjon i disse sommertider. Han mekket fort sammen en fantastisk god vitaminbombe av en juice. Den kvikner deg til. Deler oppskriften nederst i innlegget. Det ble en god treningsøkt med jogging, intervaller og styrke. Jeg trengte et spark i ræva og det fikk jeg. Just do it!

Etter en treningsøkt i denne varmen var det «amazing» med et bad i Stokkavannet. 

Oppskrift «Kick ass juice»

 • 1 bundt med selleri stang
 • 1 sitron
 • 1 halv agurk
 • 1 skrellet fersk rødbet
 • 2 gulerøtter
 • Circa to tommel fingere med ingefær
 • 2 hele gurkemeie.

For å få best utnytte av ingefær og gurkemeien er de lurt å begynne å juice disse før de mer fuktige grønsakene. Blir det for sterkt så går en ned litt på ingefæren og gurkemeien. Mannen liker juicen «spicy» men det er litt smaksak. Sitron og agurk kontrer de mer sterke delene. «Enjoy»!

Blitt mye bading i det siste.

Kjekt å ha en kompis som har basseng.
Godalen

Ha en fin søndag. Det var herligt med regn.

FruBuckle❤️

SUMMER IN THE CITY!

God kveld!

I dag når vi stod opp gikk vi rett til store Stokkevannet for et morgenbad. Det var nydelig!  26 grader klokken 08.00 i morges.

William har tatt sitt første ute bad.

Resten av denne fantastisk nydelige dagen brukte vi på å vaske ut leiligheten. Skikkelig kjekt. NOT! Den er nå klar for nye leieboere. 

I går var jeg på gladmaten med mine gode barndoms venninner og vi har det alltid så kjekt sammen. Skal snart treffes igjen for å planlegge en reise til neste år. 

Toalett selfie!
Takk for en super kveld.
Vi har vært venner siden barnehagen. Takknemlig.

Digger dere!!

OMG!!! Beste jeg har smakt ikke en smule igjen.

Nyt sommer og sol i Stavanger! 

Nå skal jeg se film med min mann❤️

Frubuckle

UTLEIE HAIENS HODEBRY!

God morgen. 

For en fantastisk morgen å våkne til! Godt og varmt ute. Meg og min mann har hatt en liten joggetur på tre km etterfulgt av en styrkeøkt. Nå kan vi kose oss resten av dagen. Vi har ennå ikke bestemt oss om vi skal ut i båten eller gå på en strand. Seinere skal vi på gladmaten med gode venner. Gladmat er en årlig koselig mat festival i Stavanger.

Utleie er ikke bare bare. Nå har min mann og jeg leid ut leiligheter i ganske mange år. Har vært borti ganske mye spesielt etterhvert. Denne gang hadde vi en familie fra utlandet. Vi har som regel god erfaring med utenlandske leietakere, men ikke denne gang. Mens vi var på ferie fikk vi en telefon at han flyttet på dagen….OK!!! Stavanger var for dyrt så han skulle prøve Oslo. Synes det er vanskelig når leietakere får betalings problemer. Forstår jo problemene, men vi kan jo ikke leie ut gratis heller. I dette tilfellet tok vi ikke depositum da det ikke var penger til det.

I går sjekket vi leiligheten og det var ikke et pent syn. Barna hadde tegnet på veggene, klistermerker over alt, mat i fryseren, mat i kjøleskapet, rett og slett drit i toalettet, daua planter og mye mer. Blir så forbannet!! Synes alle de kunne være brydd med å rengjøre skikkelig etter seg! «Google» utvask pleier mannen å si til de som gjør dette selv når de flytter. Vi må nå igjen «clean» up etter dritten til andre og dette er ikke første gang. 

Vurderer nå og ta en liten «make over» og leie ut via «Airbnb». Leiligheten holder seg «fresh» og det kan jo bli bedre butikk. Langtids utleie er ikke noe gullgruve må jeg fortelle.

Noen som har erfaring med det «Airbnb»?

Ha en nydelig dagmed masse is.

FruBuckle

Back home!

I dag kom vi hjem fra nok en fantastisk helg på Sørlandet.  Selv om været var dårlig så koste vi oss. Min mamma er best! Hun hadde vasket og ryddet huset for oss. Jeg kom hjem til gullende rent hus. For en følelse å komme hjem å alt er ryddig og rent. Jeg er så utrolig takknemlig for det. Tusen takk snilleste mamma. 

Siste uken kan jeg ikke si at jeg har trent mye og det må jeg gjøre noe med og nå i skrivende stund på vei til Sats. Hiver meg på en gruppetime i dag siden motivasjonen er på bunn og jeg trenger noen som pusher. Da utgår egen trening. 

Resten av uken har de meldt nydelig vær så vi får se hva vi finner på denne uken. Ut med båten, telttur, stranden og kanskje en tur på gladmaten eller to? 

Hva skal du denne uken?

FruBuckle❤️

MINSTE JENTEN MIN ER 8 ÅR I DAG!

Tenk at det allerede har gått åtte år siden du kom til verden. Den tiden har flydd avgårde! Husker den dagen du kom som det skulle vært i går. Siden den dagen har du vært min lille baby! Etter at lillebror William kom var noe av det første jeg merket er hvor stor du har blitt! Du var jo min lille baby i åtte år. Du er en nydelig jente! 

Du er en jente full av energi, positiv, snill, smart, flott og vi elsker deg så mye. Dagen din har vi feiret på Sørlandet med familien, farmor og farfar. Gavene falt i smak og du fikk valget mellom badeland eller kino. Kino ble valget ditt. 

I går regnet det helt enormt i Lyngdal og etter en blaut tur til byen koste vi oss med kort og masse snop inne i hytten. Ingenting er bedre når det høl regner ute og du er inne med koseklær og fyr i peisen.  Er litt trøtte i «facen» i dag. William har bestemt seg for å ha full fest om natten. Vi snakker lys våken! Smiler og ler. Litt frustrerende, men han er jo så koselig med godt humør så det hjelper litt oss trøtte foreldre. Han er jo til å smelte av!

Her nede på sørlandet er det mye av alt. Regn, sol, men ikke minst… Slanger! Av og til det som det regner slanger! Et år var det så mye hoggorm at det raslet over alt!

Vi blir på sørlandet til i morgen, men vi må hjem i morgenen for Stian skal jobbe en dag.

Ha en fin Søndag.

FruBuckle❤️

ON THE ROAD AGAIN!

God fredag!

I dag tok vi turen til hytten på Sørlandet igjen. Kjedelig å være hjemme når vi alle har fri. Oliver er for første gang home alone. Hjemme alene for helgen for at han ikke får fri fra fotball trening. De har kun tre uker fri på sommeren. Viking til jeg dør! Nå er vi i epledalen for en badetur og etterpå skal vi ha noen venner på grillings.

I morgen skal vi ha en bytur. Det er Lyngdal dagene og det er mye kjekt så skjer for barna og oss. Linnea har bursdag på søndag så vi må handle inn til feiring.

Barna i huset syns det er kjekt med nye klær til skolestart så vi har kjøpt litt allerede. 

Ha en fin fredag så sees vi morgen.

FruBuckle❤️

FERIETRIM

Jeg synes det er viktig å trimme litt selv om det er ferie. Det er ikke mye som skal til for å få pumpa litt i gang for å vedlikeholde formen. Selv om det ofte blir litt mindre trening om sommeren hjelper det med å komme lettere i gang igjen når hverdagen igjen starter.

Stian og jeg kjører ofte litt sirkeltrening sammen som jeg nevnte i tidligere innlegg fra Sørlandet. Barna hiver seg ofte på! Her er oppskriften på den økten.

 • Løp 100 meter x5 runder
 • Utfør 10 burpees
 • 10 squats (med vekt eller krops vekt)
 • 10 pushups på kne, vanlig eller slynge (TRX eller lignende)
 • 10 stående enarms roing manual eller strikk (bestem selv vekt)
 • 10 Gående utfall begge veier
 • 10 strake markløft. (bør ha manualer)
 • 10 «thrusters» med manualer
 • Løp 5 x 100 meter om igjen

Ta 2 minutters pause og gjenta hele sekvensen 3 ganger uten noe pause mellom øvelsene. En kan godt stokke litt om på øvelsene slik det passer, men utfør løpingen før og etter styrkeøvelsene. Dette gir både økt puls å god fokus på styrken. Kan kjennes litt intenst ut, men med pausene og varierende øvelsene er det overkommelig og det passer de fleste da det gjøres i eget tempo. Mannen lå langflat! Hehe! Han pleier å kjøre litt særegent opplegg, men hiver seg på mitt ofte og. Kan komme med et typisk program mannen kjører om det er interesse for det. Mye apekatt greier. LOL. 

Etter ferietrimmen smaker maten mye bedre!

Nå er jeg endelig i mål med klesvask!

FruBuckle❤️

DAGEN DERPÅ!

I går var jeg i byen med noen herlige venninner, Krister og vi feiret Malin som hadde bursdag. Kjempekjekt å vær med gode venninner! Kvelden ble litt mer fuktig enn det den burde vær og det merkes. Et par shots med tequila gjorde susen visstnok. Dont do it! Ødelagte dag i dag.

Jeg skulle egentlig gå på «fjåge i vågen» med mannen min i dag, men vi får ha det til gode. Er rett og slett ikke i humør. Takk til mannen som er så forståelsefull.

Vi tok heller en liten tur til byen for å spise og vi prøvde den nye Resturantent Sumo. So good! 

Liseberg var høydepunkt på Sverige turen! Alle koste seg!

Holder ennå på å vaske klær og rydde etter vi kom hjem og det er så kjedelig. Tar tid å komme helt i orden igjen.

Ha en fin sommerkveld☀️

Sees i morgen

FruBuckle❤️