BABYEN MIN ER 7 MÅNEDER I DAG!

Jeg husker så godt de lange dagene når jeg var gravid og ukene gikk så seint. 

Nå sliter jeg virkelig med å holde tritt med tiden. Dagene går så altfor fort. Det å være mamma er unikt! Blir stolt over de minste småtingene han gjør. Det er så mye glede, kjærlighet og selvfølgelig bekymring til tider. Jeg er så redd for William at noen netter ligger jeg våken og lytter for å høre om han puster. I det siste har han hatt litt feber og da kjenner jeg litt på det. Jeg har så mye kjærlighet for denne gutten at det gjør vondt i hjerte mitt.

William har fått to tenner så nå må vi pusse tennene hans.

I morgen reiser de to store skattene mine til sin far i 14 dager og en de ukene skal Marielle til Spania med ei venninne. 

Stian jobber fram til torsdag og da reiser vi fra drittværet. Vi har begynt planleggingen……. Vi blir veldig glade for tips.

Elsker den nye rosa kjolen min fra Ganni.
Denne boken leser jeg nå og har ikke lyst å legge den fra meg.

Ha en fin søndag❤️

FruBuckle

TENÅRING I HUS!

HIPP HIPP HURRA FOR MARIELLE 13 ÅR!

Tenk at jeg har en ny tenåring i hus. Heldige meg som har en så snill, omtenksom og hjelpende jente. Du er god som gull. 

 10 TING OM DEG MARIELLE SOM JEG SETTER PRIS PÅ

 1. Du order meg på håret
 2. Du har omsorg for dine søsken
 3. Du er en gledesspreder
 4. Du gir mamma masse kjærlighet
 5. Du har en vilje av stål
 6. Du er god på idrett
 7. Du er inkluderende mot venner
 8. Du hjelper til her hjemme
 9. Du er veldig positiv
 10. Du elsker mammaen din

Dagen din kunne vært mye mer innholdsrik, men av og til blir det sånn. For å si det sånn er det ikke hver dag jeg ender opp på tannlege vakten på en lørdag for så å trekke en vond tann. Er det mulig? Uff! Jeg under ingen tannpine. 

Viktigeste er jo at jeg elsker deg.

God klem fra mamma…  

William har fått feber og jeg har trukket tann. Får nesten bare se om det blir sommerfest på meg.

Frubuckle

FRIYAY!

Alltid litt kaos å komme hjem etter en uke borte. Klesvask, rydde på plass alt du har tatt med deg som du ikke trengte, handle for det var ikke en mat bit i hus……Det er så Kjedelig. 

Dagen i dag startet med å kjøre rundt og leite etter Oliver sine fotballsko som selvfølgelig ikke var og finne. Etterpå kjørte vi direkte til Sats der vi kjørte en styrkeøkt. Jeg handlet meg nye treningsklær og nå gleder jeg meg til trening i morgen. Det er løye med det, men jeg får motivasjon av nye treningsklær. Er det bare meg?

William var hjemme med Stian så det benyttet jeg meg av og tok turen til byen. Jentene var med og ei venninne av Linnea. De spiste på mc Donald mens jeg sprang rundt og handlet.

I morgen har jeg tenåring i hus og jeg skal på sommerfest med jobben. Sprudlevannet er på kjøl, ny kjole er kjøpt inn og gaven til pakkeleken skal pakkes inn. La helgen starte!

Skal vise bilde av den på seinere. Den er så kul!
Dagens kjøp. Briller på HM til 50 kr.

Ha en fin fredagskveld☀️

FruBuckle❤️

TRENINGSØKT PÅ 30 MIN!

Sørlandet leverer med 28 grader og sol! Har vært på stranden å kost oss før vi kjørte hjem til Stavanger. Det frister ingenting å reise hjem. 

Grønnsaks åker til svigers.

Det har vært noen deilige dager. 

Treningen jeg kjørte i går tok 30 min og Marielle brukte William som vekt og er skikkelig støl i dag. Jeg hadde med manualer, men du kan kjøre uten eller med vannflasker og ta mer repetisjoner. 

Gående utfall.
Skulderpress.
Armhevinger.

Kos deg med denne!

10 x 4 sett

 • Burpee
 • Knebøy
 • Biceps curl 
 • Side utfall
 • Skulderpress
 • Gående utfall
 • Stående roing
 • Goblet squat
 • Armhevinger
 • Planke
 • Knebøy med hopp
 • Sideplanke 
 • Strakmark
Mage.
Stående roing.

I morgen skal Oliver og meg til byen og kjøpe bursdagsgave til Marielle. Tenk at Marielle blir tenåring om to dager. Jammen går årene fort. 

Skal dele oppskrift på tacosuppen som jeg har lovet snart.

Vi tenker på å kjøre ned til Nord Italia neste fri periode til Stian visst været er dårlig. Har noen tips til overnatting/ steder på veien?

Ha en nydelig torsdag☀️

FruBuckle❤️

MORE SHOPPING!

God kveld!

I dag har vi hatt sommer her på Sørlandet. Fantastisk med 22 grader og masse sol! Trengte det nå. Trist at vi må reise hjem i morgen, men Stian må på jobb. Pliktene kaller.

Netthandel er alltid kjekt og når du er så heldig å finne gode tilbud er det bare til å slå til. Nå har William god jakke, hansker og sko til vinteren, halv pris. Meget fornøyd.

Linnea trengte sandaler.
Litt sommer pyjamaser.
Har nettopp kjøpt et lass med nye tytter og William vil forsatt ikke ta tytt. Må nok snart bare gi opp.

Har hatt en liten treningsøkt på plenen i dag og deler den med dere i morgen.

Nå skal Stian og meg planlegge rundt matklubben til høsten. Vi gleder oss. Har noen tips til oppskrifter? Noe fancy.

God kveld❤️

FruBuckle

SØVN AVLER SØVN!

I dag stod vi opp klokken 12.00. Er det mulig! Mye mangel på søvn i det siste og nå tar jeg igjen. Det er så fantastisk deilig å ikke ha ringeklokke som vekker deg hver morgning. Ferie altså. Det er for å nytes! Hva er klokke når du er på ferie? Stian kaller det å gå over på afrikansk tid. 

Når jeg først kom meg opp kjente jeg at i dag må jeg trene. Har ikke trent siden lørdag. Får abstinenser å må rett og slett bruke kroppen og få svette litt. Jeg jogget ned til epledalen og tilbake. Det er tilsammen fire km, men med veldig mye stigning. Deretter litt styrke på terrassen. Det er jammen ikke mye som skal til før godfølelsen kommer og endorfinene bruser.

Øvelsene jeg kjørte i dag x 10 x 3 sett

 • Thrusters + armhevinger + ben senk
 • Biceps med skulderpress + strakmark + mountain climber
 • Goblet squat + enarms roing + planke

På hytten har jeg et sett med 12 kilo manualer, strikk og en kettlebell. Trenger ikke mye utstyr for å få til en utrolig bra treningsøkt. 

Nå sitter jeg på edgars bakeri i sentrum for å blogge litt og de andre har tatt turen til sørlandsbadet. 

Marielle fyller 13 år på lørdag så jeg må planlegge dagen hennes. Hun er lik sin mor og elsker bursdag. 

Sees i morgen.

FruBuckle❤️

MINI FERIE!

Stian har fri fram til torsdag så vi har reist ned til hytten på Sørlandet. Det er rett å slett deilig å ha en liten mini ferie før mannen skal på jobb igjen. Balsam for sjelen. Ingen tv eller forstyrrelser. Foreldrene til Stian tok imot oss med god middag. Hel grillet kylling. Vi koste oss på kvelden med god mat, vin og brant bål. Det var jo sankthans aften!

I dag kjørte vi inn til sentrum for å handle mat og så litt i butikkene. Uups! Har handlet alt for mye i det siste. Jeg er virkelig i shopping modus for tiden. Stella shop er favoritt butikken i Lyngdal og fant jo «seff» noe der. I will show you….

Skjørt fra Stella shop.
Fra Stella shop.


Fra Stella shop.

Nå koser vi oss i epledalen. Sees i morgen.

Mange gode klemmer.

FruBuckle❤️

PARTY TIME!

Startet dagen med trening på sats. Oliver trente sammen med Stian. Linnea og William var på barnepass. En herlig kick start på dagen! I kveld har vi middags gjester, så blir det en liten tur på byen. Stian har laget biff Stroganof. Jeg har ikke vært ute med Stian på langt over et år så det skal bli kjekt. Marielle er flink som passer William. Greit med en attpåklatt med store søsken.  

Oppskrift på sommerfrisk bringebæqrdessert

Jeg liker å lage enkle retter som du kan forberede dagen før. Det kan du gjør med denne desserten. Du kan lage den i form eller i glass. Denne gangen laget jeg 20 glass.  

Du trenger

 • 2 poser frosne bringebær
 • 5 dl kremføte
 • 1 stor pose vaniljeyogurt eller to store beger
 • Rørsukker

Slik gjør du

 • Fordel frosne bringebær i glassene
 • Pisk kremfløte og når den er ferdig stivnet tilsetter du vaniljeyogurten 
 • Tilslutt tar du et tykt lag med rørsukker oppå
 • Sett i kjøleskapet til dagen etter

So easy!

Mmmmm so good!

I morgen kommer oppskrift på tacosuppe. Gled deg! Den er amazing.  

Ha en fin kveld!

FruBuckle❤️

BILDEDRYSS FRA BURSDAGEN MIN!

I dag våknet jeg opp med et smil om munnen og litt vond i hodet. Jeg er heldig som har så mange gode venner i livet mitt! Kjekt å se alle igjen som kom på bursdagen min. Fantastisk kveld! Tusen takk for gavene. Jeg kunnet ikke vært mer fornøyd! I love you all!

Mannen slo til med å betale restskatten min!! Takk gud. Happy birthday to me.

Jeg har shoppet litt til meg selv og William i det siste. Det skal jeg vise i morgen samt en oppskrift på den fantastiske bringebær desserten. Noen som ønsker oppskrift på tacosuppen?

Nå skal jeg gå tur med Stian og barna for lunsj og litt shopping. Det er fredag og sommerferie!

FruBuckle❤️

ITS MY BIRTHDAY!

HIPPHIPPHURRA for meg.

I dag er det den 20 juni. Min bursdag! Det er den kjekkeste dagen i året. Jeg elsker bursdag! I dag ble jeg vekket med ballonger, frokost på sengen, kake og gave. Dagen skal feires med 20 jenter, champagne og god mat. I dag skal jeg kose meg hele dagen! La dagen begynne. 

Maten blir tacosuppe.

Har laget daim iskake og en frisk bringebærdessert. Oppskrift kommer senere. 

Bilder av forberedelsene

Ha en fin torsdag alle sammen!

Gode klem fra meg❤️